Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Reünie SV SMS en VV Nieuw-Vennep

We hebben al rond de 100 aanmeldingen binnen, dus het belooft echt een evenement te worden op 30 mei a.s. Een deel heeft zich via Facebook aangemeld, deze mensen krijgen geen bevestiging van hun aanmelding, wij gaan er vanuit dat zij komen. Via het emailadres   komen nu ook aanmeldingen binnen, deze mensen krijgen per mail een bevestiging. Natuurlijk zijn ook de senioren die nu bij FC VVC voetballen van harte welkom op de reünie!

In het Witte Weekblad van 8 april heeft een algemene aankondiging gestaan en in het Witte Weekblad van gisteren stond een leuk interview met Barend van Groenigen en Fred van Domburg over de wedstrijd, die voorafgaand aan de reünie wordt gespeeld. Voor deze wedstrijd maken Barend en Fred een selectie van spelers.  

We hebben al een aantal oude ledenlijsten gevonden, maar op deze lijsten staan natuurlijk geen emailadressen. Deel dus het evenement op Facebook onder uw vroegere teamgenoten, leiders, trainers en bestuursleden. Heeft u namen van mensen, die zeker niet mogen ontbreken op de reunie, geeft u deze dan even door, dat kan op het bovenstaande emailadres of aan Heleen Klootwijk, . U mag hen natuurlijk ook zelf benaderen!

Naast aanmeldingen voor de reünie willen we ook graag een tentoonstelling maken van allerlei spullen van vroeger, foto’s, shirts, sjaals enz. Mocht u deze beschikbaar willen stellen, geeft u dat dan ook even door aan Heleen Klootwijk. Alle ingeleverde spullen graag voorzien van naam en adres, zodat we deze weer terug kunnen geven na 30 mei.

Jubileumcommissie FC VVC

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden