FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Strijthagencup 2017

StrijthagenCup2017

De locatie, het weer, het eten, het drinken, de prestaties allemaal fantastisch. Wat hebben we een leuke tijd met elkaar kunnen doorbrengen in Landgraaf!

FC VVC Strijthagen Toernooi 2017

Helaas niet het resultaat wat was verwacht in Stockholm, maar de sfeer werd er gelukkig niet minder door.

Alle vier de teams zaten in een andere pool en daardoor hebben we gelukkig niet tegen elkaar gevoetbald. De tegenstanders waren goed, maar het verschil was niet te groot. Op punten is de O11-1 zelfs net boven de O12-1 geëindigd, maar dat heeft de O12-1 ruimschoots goed gemaakt door het meeste van alle teams van het toernooi te scoren. Maar liefst 16 keer wisten zij het net te vinden.

De O13-1 heeft maar 1 keer verloren met 0-1 en dat was tegen de Belgische winnaar van het toernooi. Helaas was dit in de poule fase al en hebben we dus net de finale gemist. Maar op punten toch derde geworden in een toernooi met maar liefst 65 deelnemende teams. Een topprestatie van alle VVC-teams.

De mix van jongens was optimaal, iedereen stond voor elkaar klaar en hielp waar nodig. De ouders op de camping stonden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds (erg) laat klaar om de jongens te verwennen. Misschien niet helemaal de bedoeling, maar wel erg leuk en gezellig. Zelfs de dame van de camping had complimenten voor het gedrag van onze spelers en zou het erg leuk vinden als we volgend jaar weer terugkomen met wat teams (en dat was vorige jaren wel anders ;-)).

Iedereen super bedankt voor de mooie, gezellige momenten met elkaar!
Organisatie Strijthagencup 2017

{gallery}Seizoen_2016-2017/Strijthagencup2017/Foto-Toernooi:100:67:0:0{/gallery}