Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Super prestatie O7-1 (Champions League) op Ajax toernooi!

Afgelopen woensdag mochten wij met een groepje geselecteerde kids meedoen aan het jaarlijkse toernooi bij AFC Ajax. Een ijzersterk deelnemersveld, met deelnemers als Zeeburgia, Lisse, AFC, Purmersteijn, Kon. HFC, DSO, BFC, RODA '23 en nog veel meer, is elk jaar weer gegarandeerd op dit prachtige toernooi op het jeugd/trainingscomplex van Ajax.

FC VVC Champions League JO7 1

In de groepsfase moesten wij het opnemen tegen AFC, Foreholte, Sporting Martinus, Purmersteijn, SDZ en Always Forward. Met 4 gewonnen wedstrijden, waaronder tegen nummer 2 SDZ en AFC, 1 gelijkspel en een ongelukkig verloren wedstrijd werden we eerste in een ijzersterke groep en plaatsten wij ons voor de halve finale. Helaas moesten we het hierin opnemen tegen Zeeburgia, een team waarvan minstens 4 a 5 jongens komend seizoen bij Ajax in de onder 8 zullen gaan spelen. Na een hele goede eerste 5 minuten kregen we het daarna lastig en verloren we terecht van de latere winnaar.

Eindigen bij de beste 4 van de in totaal 30 deelnemers is een super knappe prestatie van Nout, Lucas, Steveson, Jack, Luuk, Jax, Rocco en Aiden!

Wij mochten dit jaar spelers selecteren uit een (nog) vrij kleine vijver. Dat geeft aan dat we met onze nieuwe manier van opleiden, waarmee we afgelopen seizoen begonnen zijn, enorme stappen vooruit hebben gezet. Er word gerichter getraind, de onderlinge competitie heeft een upgrade ondergaan én allerbelangrijkste: spelers die er aan toe zijn worden veel eerder doorgeschoven. Hiermee volgen wij de grotere verenigingen en zien we dat we makkelijk meekunnen of zelfs beter zijn.

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden