Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

TRAINING SELECTIE OOK HERVAT

Het is alweer even geleden - 8 maart om precies te zijn – dat de selectie voor het laatst voor de competitie in actie kwam. Daarna is er nog een enkele keer getraind, alvorens de sport in een complete lock-down moest. Ook VVC ontkwam daar vanzelfsprekend niet aan.

Langzaam keert het tij zich ten goede en worden er kleine stapjes gezet naar weer een “normaal” leven, zodat de belangrijkste bijzaak in het leven ook weer opgestart kon worden.

Nadat eerst de jeugd en de meiden volgens het RIVM protocol – zorgvuldig in praktijk gebracht door ons bestuur – konden gaan trainen afgelopen week, was het afgelopen zaterdag eindelijk de beurt aan de senioren. Weliswaar onder strikt protocol met betrachting van de 1,5 meter afstand, maar toch.

Van de selectie meldden zich 32 enthousiastelingen, met een groot contingent doorgestroomde jeugdspelers, om 13:00 op het veld. Het leek wel of de stallen opengingen na de winter. Als een stel dartele veulens weer ruiken aan het (kunst)gras, wat een verademing. Weliswaar aangepaste trainingsstof, maar een bezieling, ongekend. Partijvormen, rondo’s en positiespelletjes zijn nog even niet “im frage”, maar gelukkig beschikt Rick over een rijk arsenaal aan alternatieve oefeningen waarin de balvaardigheid en het balgevoel weer kunnen worden terug gehaald. Tevens kan dan gewerkt worden aan de conditie……

Tuurlijk is het improviseren en lukt het niet altijd om de 1,5 meter exact te bewaken, maar de goede intenties zijn er en is er in ieder geval nog minimaal één corona-functionaris die de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zet. Het is even niet anders, maar we zijn in ieder geval weer op de weg terug en daar was duidelijk iedereen blij mee.

Ook de overige senioren tot en met de veteranen in de laatste shift deze zaterdag namen hun kansen waar, zodat iedereen aan zijn trekken kon komen. De kantine – en ook kleedaccommodatie – kan helaas nog niet gebruikt worden, maar ik heb goede hoop dat we volgende maand misschien weer een klein sapje vooruit kunnen/mogen zetten.

Vooralsnog een bijzonder positief gevoel en een groot woord van dank aan een ieder die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Tot slot wil ik vanaf deze plaats Rowdy van harte beterschap wensen namens de selectie!

{gallery}Teams_2019-2020/FCVVC1/2020/Corona-Training:200:150:0:0{/gallery}

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

RKAVIC 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen