Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

Keihard gewerkt voor een punt, waar misschien..

Buitenveldert 11-1 - FC VVC 11-1 uitslag 2-2 (1-1)

Vandaag (zaterdag) was het vroeg, al redelijk druk met organiseren. Coach Milan belde op dat hij ziek achter bleef in Nieuw-Vennep met een vervelende griep. Dus wie moesten deze week de toppers, tegen het altijd fysiek sterke Buitenveldert, coachen? Vaders Albert en Koen namen deze moeilijke taak op hun schouders vandaag.

FCVVC JO11-1

 

Lees meer...

VVC JO 10-4 verslaan de meiden van RKDES

VVC JO 10-4 - RKDES JO 10-6M

Vandaag begonnen de jongens van coaches John en Robert aan de wedstrijd tegen RKDES. Wat sommige jongens niet wisten was dat dit team volledig bestond uit meiden. Dat was dan wel even slikken toen die stoere meiden tegenover hun stonden in het veld. Meteen al bij de aftrap wisten we al dat we de meiden niet moesten onderschatten. Wat waren ze snel en goed op elkaar ingespeeld. De meiden kregen ook vooral in het begin van de wedstrijd aardig wat kansen om op het doel te schieten. Gelukkig door een aantal goede reddingen wist Rik de meiden van het scoren te houden.

Lees meer...

VVC JO12-1 verovert koppositie

RKSV DCG - VVC 1-13 (0-3)

Vandaag ging het team van coach Steven op bezoek bij RKSV DCG in Amsterdam. Door de afwezigheid van coach Steven nam Marco vandaag de taken over samen met assistent coach Martijn. Ook was Luuk afwezig en Stan kon ook niet spelen vanwege een knie blessure die hij vorige week had opgelopen tegen RKDES. En dan kregen we ook nog te maken met dat Alec de avond daarvoor meldde dat hij waarschijnlijk niet kon komen voetballen ivm een flinke verkoudheid. Maar gelukkig konden we een beroep doen op onze oude teamgenoten van vorig seizoen Britt en Dante. Alec kon het toch niet laten om thuis te blijven en ook de geblesseerde Stan is met zijn vader naar Amsterdam gekomen om het team toe te juichen.

Lees meer...

ZGSOWMS 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

Lid worden FC VVC

Redactie FC VVC