Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

D - CATEGORIE

VVC 12-1 speelt koploper van de mat.

VVC 12-1 – Overbos 12-1 uitslag 4-1 (2-1)

Na twee wedstrijden met puntenverlies moesten we zaterdagmorgen tegen de huidige koploper Overbos. Dit is al jaren een sterke tegenstander dus we wisten dat we flink aan de bak moesten. Ook moesten alle koppies weer even dezelfde kant opgezet worden want als je wilt meedraaien in de top 3 van deze competitie moeten we niet weer onnodig puntenverlies gaan leiden. Dus coach Steven heeft tijdens de laatste trainingen iedereen ook weer op een lijn proberen te krijgen.

Lees meer en bekijk het filmpje

Wederom puntenverlies voor VVC JO 12-1

Hoofddorp JO 12-2 – VVC JO 12-1 uitslag 1-0

Na vorige week onnodig puntenverlies geleden hebben gingen we op bezoek bij SV Hoofddorp. Deze tegenstander zijn we al eerder tegengekomen in de beker competitie en toen was de uitslag 2-2 geworden. Coach Steven kon vandaag niet aanwezig zijn en werd daarom vervangen door Marco en mijzelf. We begonnen de wedstrijd heel goed en we creëerden ook de nodige kansen.

Lees meer...

VVC JO12-1 verovert koppositie

RKSV DCG - VVC 1-13 (0-3)

Vandaag ging het team van coach Steven op bezoek bij RKSV DCG in Amsterdam. Door de afwezigheid van coach Steven nam Marco vandaag de taken over samen met assistent coach Martijn. Ook was Luuk afwezig en Stan kon ook niet spelen vanwege een knie blessure die hij vorige week had opgelopen tegen RKDES. En dan kregen we ook nog te maken met dat Alec de avond daarvoor meldde dat hij waarschijnlijk niet kon komen voetballen ivm een flinke verkoudheid. Maar gelukkig konden we een beroep doen op onze oude teamgenoten van vorig seizoen Britt en Dante. Alec kon het toch niet laten om thuis te blijven en ook de geblesseerde Stan is met zijn vader naar Amsterdam gekomen om het team toe te juichen.

Lees meer...

JO12-1 wint ook van de nummer twee

RKDES 12-1 – VVC 12-1 0-1 (0-0)

Na 2 pittige trainingen van afgelopen week van coach/trainer Steven gingen de mannen op bezoek bij RKDES. RKDES heeft net als VVC de maximale score weten te behalen in de competitie alleen hebben zij een wedstrijd meer gespeeld dan ons.

FCVVC JO12 1

Lees meer...

HFC 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

Toernooi Kalender 2019

Lid worden FC VVC

Redactie FC VVC