CB SponsorDeur468 2015

Spannend, Spannend, Spannend

VVC JO12-1 – Arsenal ASV JO12-1 eindstand 3-2 (1-1)

Ongelooflijk wat een spannende wedstrijd hebben de mannen van Steven vandaag gespeeld tegen Arsenal ASV. We begonnen lekker aan de wedstrijd en waren de bovenliggende partij waardoor we met een eigen doelpunt door Arsenal na een kwartier spelen op de 1-0 voorsprong kwamen. Toch merken we regelmatig dat wij zelf soms fases in de wedstrijd hebben waardoor we slordig gaan voetballen en ook slordig met de kansen omgaan.

Lees meer...

De JO12-1 start goed in de competitie

Legmeervogels 12-1 tegen VVC 12-1 uitslag 2-4

Onze eerste 2 wedstrijden in de competitie waren door omstandigheden afgelast. Daarom regelde onze coach Steven 2 oefenwedstrijden voor de jongens en allebei tegen een hoofdklasser. Beide wedstrijden werden verloren ook mede dat we niet compleet waren, maar ondanks dat we ze verloren bleven de jongens alles geven tot de laatste minuten en deze inzet wilden we ook gaan meenemen naar de eerste competitie wedstrijd tegen legmeervogels.

FCVVC JO12 1 Seizoen 2018 2019 V1

Lees meer...

Gelijkspel JO12-1 tegen Hoofddorp

VVC - sv Hoofddorp 2-2 (1-1)

Na een mooie winst op Dios vorige week was nu Hoofddorp onze tegenstander, die met hoge cijfers de bekerwedstrijd vorige week hadden gewonnen tegen UNO. De mannen van het team van Steven hadden een pittig trainings weekje achter de rug, en ook als Steven een keertje geen training kan geven hebben we altijd nog Marco achter de hand die Steven donderdag heeft vervangen (bedankt Marco!).

Lees meer...

VVC JO 12-1 wint dorpsderby tegen DIOS 12-1

Zaterdag 8 September: DIOS -VVC uitslag 2-4 (2-2)

Na een aantal weken van voorbereiding en pittige trainingen heeft coach Steven zijn selectie weer weten voorbereiden op de wedstrijd tegen de mannen van DIOS. Met de vandaag afwezige Thymo ,maar wel met een aantal nieuwe gezichten in het team begonnen we aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Het begin van de wedstrijd was voor VVC nog een beetje zoekende , voor het eerst in een samenstelling van 8 tegen 8 en ook wat kleine veranderingen in de spelregels was nog wat wennen.

Lees meer...