Recycling Nijssen

Word Ook Sponsor van FC VVC

Keihard gewerkt voor een punt, waar misschien..

Buitenveldert 11-1 - FC VVC 11-1 uitslag 2-2 (1-1)

Vandaag (zaterdag) was het vroeg, al redelijk druk met organiseren. Coach Milan belde op dat hij ziek achter bleef in Nieuw-Vennep met een vervelende griep. Dus wie moesten deze week de toppers, tegen het altijd fysiek sterke Buitenveldert, coachen? Vaders Albert en Koen namen deze moeilijke taak op hun schouders vandaag.

FCVVC JO11-1

 

Lees meer...

VVC JO 10-4 verslaan de meiden van RKDES

VVC JO 10-4 - RKDES JO 10-6M

Vandaag begonnen de jongens van coaches John en Robert aan de wedstrijd tegen RKDES. Wat sommige jongens niet wisten was dat dit team volledig bestond uit meiden. Dat was dan wel even slikken toen die stoere meiden tegenover hun stonden in het veld. Meteen al bij de aftrap wisten we al dat we de meiden niet moesten onderschatten. Wat waren ze snel en goed op elkaar ingespeeld. De meiden kregen ook vooral in het begin van de wedstrijd aardig wat kansen om op het doel te schieten. Gelukkig door een aantal goede reddingen wist Rik de meiden van het scoren te houden.

Lees meer...

Verloren... maar niet verslagen

Het team van onze jongens is dit seizoen goed begonnen. We plaatsten ons voor de tweede ronde van de beker. De eerste competitiewedstrijden werden keurig gewonnen. Er waren mooie en positieve ontwikkelingen bij individuele spelers en met het team in z’n geheel te bespeuren. De jongens hebben veel voor elkaar over en ook de sfeer is gezellig en goed. Toch zit de trainer (Stefan Verhulsdonk) op dit moment met zn handen in z’n haar want de laatste paar weken wordt er verloren.

Lees meer...

Soms is niet scherp zijn, toch goed genoeg voor 3 punten

AFC 11-1 - FC VVC 11-1 uitslag 2-7 (1-3)

Vandaag stond de 5e competitie wedstrijd in de hoofdklasse 1 op het programma. FC VVC mocht met zijn talenten naar AFC in Amsterdam, om daar te strijden voor de punten. AFC begeeft zich dit seizoen aan de andere kant van de ranglijst, dan waar het zich normaal wenst te begeven. Met 3 nederlagen in 3 wedstrijden hadden zij zich een andere start gewenst. Maar van onderschatting was geen sprake bij FC VVC.

AFC FCVVC

Lees meer...

ZGSOWMS 1 - FC VVC1 uit Hoofdsponsor Loogman Carwash

Lid worden FC VVC

Redactie FC VVC