CB SponsorDeur468 2015

F - CATEGORIE

O9-2 Tygo, de coach onder de spelers

We zaten in kleedkamer 12 van DCG voor één van onze thuiswedstrijden. We hadden net warmgelopen en we maakten ons klaar voor de wedstrijd. Ik trok mijn wedstrijdshirt aan. Altijd nummer 8. Ik knoopte nog één keer goed mijn veters en ik was eigenlijk wel klaar voor de wedstrijd. Ik ging rustig met armen en benen over elkaar zitten en ik zat de rest van de spelers te aanschouwen. Iedereen had zo zijn eigen rituelen.FC VVC JO9-2

Lees meer...

De super acties van Senna mijn kleine dametje

Het dames voetbal zit in de lift en niet zo een klein beetje ook. Vorige zomer werden ze op een schitterende wijze Europees kampioen. De huldiging in Utrecht was groots en terecht. Kijk naar de wedstrijden voor kwalificatie van het WK in 2019 in Frankrijk. Het Nordlease Station in Groningen voor de wedstrijd tegen Noorwegen stijf uitverkocht. De wedstrijd tegen Ierland in de Goffert in Nijmegen stijf uitverkocht. Zelf was ik samen met Quinty enkele weken geleden naar de wedstrijd van de dames van Ajax tegen Heerenveen geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat ik aan het genieten was. Ajax speelde prima met druk naar voren. Ik zag korte passes en ik zag lange passes met speels gemak gegeven worden. Ik zag heerlijke schoten op doel, de benen werden in de duels niet teruggetrokken en ik zag een paar geweldige acties.

Lees meer...

O9-2 De glimlach van Dylan

“Zaterdag is de mooiste dag van de week en je wist als je naar je vriendjes keek, hier gaan ze heel wat beleven. En de trainer riep, samen is niet alleen. Maar eenmaal op het veld vergat je dat meteen. We waren zeven….”, klonk het uit de autoradio op zaterdagochtend. Het was de dag van de wedstrijd van de O9-2 van VVCtegen Hillegom. Vroeger samen met de trainingsavonden was de zaterdagochtend al het hoogtepunt van de week.

Lees meer...