CB SponsorDeur468 2015

SELECTIE NIEUWS ONDERBOUW WEEK 38

Vandaag begon dan eindelijk de competitie voor de meeste teams en na een goede voorbereiding en prachtige bekerwedstrijden vandaag op een heerlijk zonnige morgen dus de eerste echte wedstrijden:

onze jongste talenten in de geleende UFA tenues

Foto: Onze jongste talenten in de geleende UFA tenues

VVC O7-1 - VVC O8-6 8-3
Dit jaar willen we de jongste spelertjes al snel laten wennen aan het voetbal op een groter veld en omdat de tegenstander van o8-6 had afgemeld konden ze direct aan de slag. De jongste talenten van VVC (zie foto) genoten van het spel en speelden alsof ze al jaren niet anders deden, genieten voor de toeschouwers. Per (5 jaar) die de openingstreffer verzorgde is waarschijnlijk de allerjongste VVC speler ooit die bij zijn debuut scoorde.

VVC O8-2 – DSS O8-3 4-4
Na een prima eerste gedeelte waarin VVC heer en meester was kwam de tegenstander toch nog terug tot 4-4, grote winnaar was de neutrale toeschouwer ook al had er voor VVC meer in gezeten.

VVC O8-1 - HFC O8-2 7-1
Wat een fantastisch begin van de competitie van deze toppers, niet 1 echte uitblinker maar alle spelers waren vandaag super goed!

UNO O9-3 – VVC O9-2 3-4
Na een superleuke training van Edwin waarin de mannen gesteund door ouders en wie er mee wilde doen werden klaargestoomd voor deze wedstrijd volgde een zenuwslopend duel. In blessuretijd wist Jelte de winnende te maken.

VVC O9-1 niet gespeeld
Dit topteam mag nog even wachten maar gezien de resultaten in de voorbereiding en beker kunnen we van dit team ook gaan genieten.

Bloemendaal O10-2 – VVC O10-2 2-4
Ons tweede onder 10 team dat ook uitkomt in de hoofdklasse wist de eerste uitwedstrijd met speels gemak te winnen. Michiel en Jari zorgden samen voor de doelpunten in het team dat steeds beter begint te draaien.

VVC O10-1 – AFC Quick 3-0
Een regelmatige overwinning zou je kunnen zeggen, maar wat een niveau heeft dit team nu al, het is puur genieten als toeschouwer.

Argon O11-2 - VVC O11-2 2-8
Beginnen met een 2-8 winst in een uitwedstrijd beloofd veel goeds voor de toekomst, houd ook dit team in de gaten!

EDO O11-1 - VVC O11-1 0-7
Wederom veel goals voor VVC, mooi aan deze wedstrijd was dat VVC voetballend de wedstrijd heeft gedomineerd.

Van de 8 wedstrijden 7 keer winst en 1 keer gelijkspel, ook al gaat het er om spelers plezier te laten hebben en beter te maken en niet primair om het resultaat van de wedstrijden laat dit wel zien dat we met zijn allen goed bezig zijn. Vooral de 45 goals zijn geweldig, 45 x juichende spelers zien is toch het mooiste dat er is op een zonnige zaterdagochtend.

Tot volgende week!