CB SponsorDeur468 2015

SELECTIE NIEUWS ONDERBOUW WEEK 39

Op de eerste van 2 zaterdagen waarin het werven van vrijwilligers centraal staat mochten onze spelers natuurlijk ook weer aan de slag. Door een groot aantal vrijwilligers op diverse posities werden de wedstrijden weer mogelijk gemaakt en hebben onze kanjers genoten.

IMG 0319

Foto: FC VVC JO10-1

Onder 7

De eerste ronde van de Champions League werd gespeeld in een toernooivorm. Hierbij was de begeleiding in handen van een aantal toppers van VVC onder 16-1 .

Deze mannen hebben (buiten het begeleiden van het team) de organisatie geholpen met het bekijken van spelers voor de indeling van de teams. Het leuke is dat we net als in de echte Champions League met groepen gaan werken om iedereen op zijn of haar nivo in te delen.

Onder 8

Onder 8-2 behaalde een mooie 8-1 overwinning bij UNO. Het team gaat steeds beter draaien en wekelijks zien we een nieuwe speler uitblinken, het beloofd veel goeds voor de toekomst.

Onder 8-1 won de lastige uitwedstrijd bij AFC met 2-5. De mannen hebben geknokt voor iedere meter waarbij Mees vandaag de uitblinker was in het team.

Onder 9

Onder 9-2 heeft de wedstrijd tegen DSS niet winnend kunnen afsluiten (3-7). Ondanks het verlies hebben de toeschouwers weer kunnen genieten van de dribbels, schoten en acties van de spelers.

Onder 9-1 had ook een uitslag van 3-7 op het bord staan na de wedstrijd. Dit team speelde echter uit bij Baarn en behaalde dus een mooie overwinning. De bevlogen trainers zien gelukkig nog genoeg ruimte voor verbetering en zullen weer vol enthousiasme met de kinderen gaan trainen komende week.

Onder 10

Onder 10-2 speelde een zeer goede eerste helft tegen UNO en stond zelfs met 4-1 voor.  De tweede helft was een stuk minder en daardoor verloren ze ook de wedstrijd met 5-7. Een wijze les voor deze spelers dat je 2 helften met dezelfde inzet moet spelen en het ook als je dik voor staat met elkaar moet blijven doen

Onder 10-1 verloor onverwachts uit bij Martinus (2-1). Het is een oude voetbalwet maar als je zelf niet scoort…..  Als je er bij bent geweest kan je dit beamen uit betrouwbare bron hoorden wij dat dubbele cijfers voor VVC mogelijk was geweest.

Onder 11

Onder 11-2 verloor de thuiswedstrijd tegen Overbos met 0-2. Tot 10 minuten voor tijd leek een punt zeker en was er volop hoop op de 3 punten. Overbos maakte dankbaar gebruik van de 2 cadeautjes van VVC en ging met de 3 punten terug naar Hoofddorp.

Onder 11-1 verloor kansloos van RCH op eigen terrein (1-6). Ondanks dit was keeper Kevin man van de wedstrijd, zonder hem was een verdubbeling van de score logisch geweest.

Van de 8 wedstrijden 3 keer winst en 5 keer verlies. Alle spelers hebben weer een hoop geleerd en onze enthousiaste trainers gaan weer een hele week met ze aan de slag om de spelers beter te maken. We maakten met elkaar 30 doelpunten waar er meer gemaakt hadden kunnen worden.

Al met al weer een mooi weekend, op naar volgende week !