CB SponsorDeur468 2015

SELECTIE NIEUWS ONDERBOUW WEEK 40

Ondanks het slechte weer mochten de mannen en dames weer aantreden voor hun wedstrijden.

FC VVC JO8 2

Foto: FC VVC JO8-2

Misschien heeft u het al voorbij horen komen maar we zijn druk bezig met “de uitvalspas” binnen de onderbouw, het leuke is dat de eerste resultaten nu merkbaar worden. We zien wat we trainen nu terugkomen in de wedstrijden en dat is natuurlijk prachtig en een compliment voor alle trainers.

Onder 7
De eerste officiële ronde Champions League is begonnen en de indeling in 2 groepen is nu al een succes. Iedereen speelt onder de weerstand die hem past en ontwikkelt zich dus optimaal.

Onder 8
Onder 8-2 won met 6-3 van Hillegom waar ze pas nog met 8-3 van verloren. Een compliment voor de enthousiaste trainers/coaches voor het enthousiasme waarmee ze deze kanjers steeds beter maken. Iedereen was goed vandaag maar Stijn was toch wel de allerbeste. Onder 8-1 won met 13-1 van Volendam. “Zelfs in de stromende regen hebben wij de Volendamse paling gerookt” waren de woorden van de trotse coach.

Onder 9
Onder 9-2 won uit bij RCH met 2-12 Ondanks de 12 goals was de mooiste actie van keeper Robin die in 1 actie 3 fabelachtige reddingen wist uit te voeren. Onder 9-1 speelde een fantastische eerste helft en toen de rust was aangebroken stonden ze al met 10-1 voor. Uiteindelijk een winst van 13-4 tegen Zuidvogels. Gezien de weersomstandigheden wel begrijpelijk dat het een beetje terugzakte.

Onder 10
Onder 10-2 was de weg zaterdag helemaal kwijt, al binnen 8 minuten stonden ze 4-0 achter bij Geel-Wit. Ondanks dat Geel-Wit best een aardige ploeg had lag het toch vooral aan ons dat de uitslag 13-4 werd. Gelukkig was Duco in vorm waardoor een echte vernedering uitbleef. Onder 10-1 won uit bij Roda 23 met 7-1. Coach Milan die zijn mannen wekelijks beter maakt en met veel plezier laat spelen vond het een prima wedstrijd.

Onder 11
Onder 11-2 won uit bij Amstelveen met 1-2. Na het onterechte verlies vorige week een opsteker van jewelste. Spelers en ouders van VVC hebben zich van hun beste kan laten zien aldus coach Steven.

Onder 11-1 won thuis tegen Hoofddorp met 5-4. De spelers hebben tot het eind gestreden aldus de coach.

Van de 8 wedstrijden 7 keer winst en 1 keer verlies. Totaal hebben we maar liefst 62 goals gemaakt! En wat veel doelpunten maken kan betekenen hebben we gezien bij het interlandvoetbal afgelopen weekend.
Volgend weekend als de voorspellingen uitkomen mooi weer op de zaterdag dus dan kunnen we weer volop genieten van goals op de velden. En als u er toch bent let dan eens op de uitvalspas bij de spelertjes.