CB SponsorDeur468 2015

SELECTIE NIEUWS ONDERBOUW WEEK 44

Onder 7
Een delegatie van de Champions League heeft op maandag tegen ons selectieteam onder 8-2 gespeeld en hier een prima indruk achter gelaten. Natuurlijk wist onder 8-2 te winnen maar de mannen boden zeer goed tegenstand en wisten prachtige doelpunten uit prima aanvallen te maken.

Onder 8
Onder 8-1 verloor volkomen terecht met 13-3 van Terrasvogels. Door het keiharde knokken van de mannen is een hogere uitslag vermeden tegen dit hoofdklasse waardige team.
Geen uitblinkers bij onder 8-1 vandaag maar gewoon een geweldige teamprestatie noemde de coach de 4-9 overwinning uit bij Ouderkerk.

Onder 9
Onder 9-2 verloor met 9-3 van een uitstekend Hoofddorp. Daar Hoofddorp alle wedstrijden dik heeft gewonnen was het geen schande met 9-3 te verliezen.

Onder 9-1 won met 2-12 bij RKAVIC ook hier een topwedstrijd zowel individueel als in teamverband.

Onder 10
Onder 10-2 verloor met 1-6 thuis tegen Hoofddorp. Ook al doet de uitslag anders vermoeden de mannen en dame speelden op zich een prima wedstrijd, als ze de tegenslagen na een goal iets sneller te boven komen gaan ze zeker nog veel punten pakken.

Onder 10-1 won met 8-2 van Swift. Ze speelden een prima 2e helft tegen deze matige tegenstander.

FCVVC JO11 1

Foto: FC VVC JO11-1

Onder 11
Onder 11-2 verloor thuis van RKDES met 3-5. Onderschatting en het niet afmaken van kansen lagen hieraan ten grondslag volgens de coach.

Onder 11-1 won met 1-3 uit bij Bloemendaal. Een fantastische wedstrijd van Kevin aldus de coach, hiermee bedoelde hij gelukkig niet zichzelf maar de keeper.

Van de 8 wedstrijden 4 keer winst en 4 keer verlies. Totaal hebben we 42 goals gemaakt.
We hebben weer prachtige wedstrijden gezien en op zaterdagochtend stellen inmiddels ook vele scouts van verschillende clubs hun tom-tom in op de Montreallaan. Natuurlijk loopt nog lang niet alles helemaal super maar we zijn goed bezig binnen de onderbouw met iedereen die daaraan zijn steentje bijdraagt.