FC VVC - Club Informatie / Nieuws

OVERBOS - DREAMTEAM E1 onder 10

Wat een feest om alle kinderen en ouders weer te zien en te spreken. In het team wat kleine wijzigingen, Tygo en Feno zijn erbij gekomen en Wessel heeft het team helaas verlaten, veel succes Wessel in de E.4. Is er verder nog nieuws ? Jazeker !
Goed nieuws ? Spreek maar van blijde tijding ! „ onze Jelle is met meerderheid van stemmen benoemd  tot „limoman” voor het hele seizoen en … Jelle is blij !

Het is strak blauw weer in Hoofddorp als de partij begint. Het DREAMTEAM zoekt meteen de aanval en de mooie driehoekjes van donderdag op de training zien we al meteen terug in het spel. We komen al rap op voorsprong, Mats van Bommel schiet de bal mooi in het doel 0-1. Dan Overbos in de aanval, wat tummult achterin en een hard  schot, onhoudbaar voor Yaden 1-1.

In de tweede helft is het toch steeds het DREAMTEAM dat het gevaarlijkst oogst en de mooiste aanvallen opzet. In een van die aanvallen wordt perfect overgespeeld door onze jongens en de bal beland uiteindelijk voor het been van Sven van de Vlugt die
mooi inschiet 1-2. Ook onze nieuwe aanwinst Feno laat van zich horen en schiet zelfs de 1-3 binnen. De laatste fase is voor Overbos, die dan nog 2-3 maken maar verder komen ze niet.

De eerste winst is binnen, goed gespeeld jongens !

De eerste MAN OF THE MATCH van dit jaar is : SVEN VAN DE VLUGT

Tot volgende week.
R.B.