FC VVC - Sponsorhome Evenementen

Exclusieve Sponsohome evenementen

Sponsorhome leden kunnen rekenen op heel wat gezellige, interessante zaterdagmiddagen met hun collega Sponsorhome leden. Bij iedere thuis wedstrijd van FC VVC1 is de Sponsorhome geopend. Na de thuiswedstrijden zijn de trainer Rick van Ijzendoorn en een aantal spelers van FC VVC 1 aanwezig in de Sponsorhome. Een hapje en een drankje ontbreken natuurlijk niet en uiteraard exclusief toegang voor leden en hun introducees.

Evenementen
Maar de Sponsorhome doet meer! We organiseren ieder seizoen een aantal inspireerde activiteiten voor de Sponsorhome die optimaal ruimte bieden om te netwerken. Deze evenementen zijn exclusief voor leden. Uiteraard ontvangen alle leden vooraf per activiteit nog een officiƫle persoonlijke uitnodiging.

FC VVC Business Netwerk Borrel
FC VVC Business Club FootGolf Tournament
FC VVC Galadiner

Tot slot
Tijdens de evenementen komt u snel en gemakkelijk in contact met andere leden van het Sponsorhome. U ontvangt voor ieder evenement bijtijds een persoonlijke uitnodiging met meer informatie. Uiteraard bent u bij iedere thuiswedstrijd van FC VVC 1 van harte welkom in onze prachtige Sponsorhome ruimte!

FCVVC logo Sponsorhome