FC VVC - Sponsorhome

Geslaagde Sponsorhome avond bij Grand Café De Bulls

Afgelopen donderdag 12 november 2015 werd exclusief voor FC VVC Sponsorhome leden een eerste Business Club activiteit van dit seizoen georganiseerd: Het grote FC VVC Sponsorhome Snooker Tournament

Business Club & Grand Cafe de Bulls

De avond werd georganiseerd bij Grand Café De Bulls aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep waar alle aanwezigen werden ontvangen met en drankje. Na een korte uitleg van niemand minder dan Nieuw-Venneper Bernard Perdaan, Nederlands kampioen Snooker 2de divisie 1989, werd er begonnen met snookeren.

Er waren drie snooker tafels beschikbaar die op niveau werden ingedeeld, de avond was geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bernard Perdaan gaf tijdens het spel aanwijzingen en tips. Zelfs de aanwezige dames, die duidelijk in de minderheid waren, speelde mee en hebben genoten. Een echte winnaar was niet aan te wijzen maar we kunnen wel zeggen dat het een zeer geslaagde avond was!

Uiteraard was er naast het spelen van snooker ook voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en een borrelhapje te netwerken met collega businessclub leden.

Met sportieve groet en tot ziens!
FC VVC Sponsorhome