FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Clean Trend BV verlengt tussentijds sponsorcontract met 4 jaar

Clean Trend BV “Trotse Hoofdsponsor van FC VVC Jeugd” verlengt tussentijds sponsorcontract met FC VVC voor 4 jaar

Clean Trend BV

De komende vier seizoenen is Schoonmaakbedrijf Clean Trend BV wederom de Trotse Hoofdsponsor van FC VVC Jeugd afdeling. Al ruim zes jaar ondersteunen Louis en Astrid Trenidad onze vereniging. Wij zijn hier enorm blij en trots op.

Clean Trend BV is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf gevestigd in Hoofddorp en in 2021 al 20 jaar bestaat. Wij kunnen inmiddels zeggen dat de service die wij bieden ervoor zorgt dat u en uw werknemers in een prettige en schone omgeving zullen werken wat de relatie met uw personeel en met uw klanten ten goede komt. Wij zorgen voor een schone en dus prettige werkomgeving wat de productiviteit kan bevorderen.

Ons doel is een goede samenwerking waarbij wij hoge eisen stellen aan de diensten én producten die wij leveren en gebruiken.

De communicatielijnen zijn kort, onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden tewerk gesteld op zijn of haar vaste werkplek/object. Hierdoor heeft u vrijwel altijd dezelfde medewerker die de schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoert.

Wij werken niet met standaard schoonmaakprogramma’s maar maken deze voor onze (potentiële) klanten “op maat”. wij hebben een diversiteit aan klanten waar onder; tandartspraktijken, apotheken, scholen, kinderdagverblijven en natuurlijk een divers aan kantoorruimtes. Ons werkgebied ligt in en om de Haarlemmermeer: Hoofddorp, Lijnden, Amstelveen, Uithoorn, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Bennebroek, Heemstede

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

Clean Trend verlengt sponsorcontract met FCVVC