Sponsorhome-Nieuws

Word lid van de FC VVC Sponsorhome!

Beste ondernemer,

De Sponsorhome van FC VVC is een leuke, ongedwongen club van ondernemers én altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u als ondernemer enthousiast, of twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u graag!

Wij zijn er trots op dat we ook dit jaar kunnen spreken van een goede bezetting. Inmiddels hebben we 31 leden; stuk voor stuk ondernemers met mooie bedrijven binnen en buiten Nieuw-Vennep.

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Sponsorhome voor iedere thuiswedstrijd uitgenodigd in onze prachtige entourage, een bruin café met moderne technologische voorzieningen. Per seizoen zijn dit circa 13 wedstrijden. Wij zorgen ervoor dat de Sponsorhome een uur voor de wedstrijd, in de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd beschikbaar is voor de Sponsorhome leden. Leden kunnen hier bijeenkomen om een drankje en een hapje te nuttigen en bij te praten. Dat niet alle leden de passie voor voetbal delen, blijkt wel uit het feit dat sommige leden pas aansluiten voor de borrel na de wedstrijd.

Bent u nog geen lid? U bent op de zaterdagen van de thuiswedstrijden van FC VVC 1 altijd welkom om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met de leden van de Sponsorhome! Neem gerust uw partner of introducee mee. BEKIJK ONS AANBOD!

De Sponsorhome FC VVC is in de eerste plaats een echte Sponsorhome. Dat houdt in dat er op regelmatige basis activiteiten worden georganiseerd voor de leden, met als doel: netwerken. Deze bijeenkomsten zijn altijd ongedwongen. Daarnaast krijgt elke ondernemer aandacht in het jaarlijkse Sponsorhome Magazine en de maandelijkse Sponsorhome nieuwsbrieven.

Bent u als ondernemer enthousiast geworden, of twijfelt u nog? Neem contact met ons op. Graag gaan we met u in gesprek om uit te leggen en te bespreken wat het lidmaatschap van de Sponsorhome voor u kan betekenen, praten kan altijd!

Met sportieve groet,
Namens het Sponsorhome Bestuur,

Gerard ter Haar (Voorzitter)
Peter Klabbers (Vice-voorzitter)
Ivo Berkhoff (Algemene zaken)
Marianne Vlak (PR & Algemene zaken)
Jeroen Griffioen (Algemeen Lid)
Niels Ippel (Algemeen Lid)

Contact?

FCVVC logo Sponsorhome

Sponsoren FC VVC bezoeken sv Heerenveen – AFC Ajax

Op zaterdag 20 oktober trokken 35 enthousiaste sponsoren van FC VVC richting Heerenveen om getuige te zijn van de eredivisiewedstrijd sv. Heerenveen tegen AFC Ajax.

Lees meer...

Sponsoren FC VVC bezoeken Jupiler League wedstrijd FC Volendam tegen Jong Ajax

Op vrijdag 20 april toog een bus vol FC VVC sponsoren naar Volendam voor een wedstrijd om het kampioenschap in de Jupiler League; FC Volendam tegen Jong Ajax.

Lees meer...

Wijnproeverij met smaakvolle maaltijd voor sponsoren van FC VVC

Op vrijdag 16 maart vertrok een bont gezelschap sponsoren vanuit Orries metde touringcar naar Hoofddorp voor een gezellige wijnproeverij bij De Wijnzaak.

Lees meer...

FC VVC dankt Sanne Kelderman

FC VVC dankt Sanne Kelderman voor haar geweldige inzet in de horeca van FC VVC. Het waren 6 gezellige en gastvrije jaren, top gedaan!

Lees meer...

Trouwe FC VVC 1 supporter Teus Griekspoor schenkt 1e wedstrijdbal seizoen 2017-2018

Zaterdag 30 september speelde FC VVC 1 haar 1e thuiswedstrijd en zoals gebruikelijk wordt de wedstrijdbal geschonken door iemand die de club een warm hart toe draagt.

Lees meer...

Sponsorhome bedankt gastvrouw Jacqueline Krop

De leden van de Sponsorhome hebben afscheid genomen van gastvrouw Jacqueline Krop. Gerard ter Haar, voorzitter van de BC, en Joost Verdonk, Penningmeester van de BC, bedankte haar namens alle Sponsorhome leden en commissie leden voor haar inzet de afgelopen 5 jaar. 

Lees meer...

Sponsor wedstrijdbal 22 april 2017: Griffione Consulting

Afgelopen zaterdag 22 april werd de wedstrijdbal gesponsord door Sponsorhome lid Griffione Consulting, Jeroen Griffioen, BEDANKT !

Lees meer...

Sponsorhome trakteert jeugd op dorstlesser

Wist u dat de Business Club tijdens het Bob Strijbos toernooi 272 kinderen heeft getrakteerd op een flesje AA! Er kwamen weer veel blije gezichten aan de bar :)

Lees meer...

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

Word Ook Sponsor

Gezocht Gastvrouw Gastheer2020

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

FC VVC Facebook Sponsoring