FC VVC - Sponsoring & Sponsorhome

FC VVC Sponsorhome Meets Jan Smit and Friends

Met sportieve inzet vertrokken de Sponsorhome leden op vrijdag 24 oktober naar een wedstrijd in de Juliper League. Dat dit per toeval de wedstrijd fc Volendam tegen De Graafschap zou worden gelooft niemand.

Na een warm welkom op Sportpark Noordrand aan de Montreallaan werd de reis in een luxe Brouwer Business Touringcar met lederen bekleding aanvaard richting Volendam. Voorzitter Peter Klabbers richtte het woord tot de deelnemers en ver excuseerde Sponsorhome voorzitter Piet Krop die voor zaken in Parijs zat. In Volendam aangekomen sloeg de sfeer meteen om, omdat verhalen rond gingen dat De Graafschap wel eens zou kunnen gaan winnen.

Sponsorhome Meets Jan Smit

Omdat dit groot nieuws was werd meteen een persconferentie belegd door de aanwezige dames en de zaal vol nieuwsgierigen kreeg het verhaal te horen, er heerste een ijzige stilte. Dit was ook duidelijk merkbaar aan de houding van het ontvangstcomité, Volendammer in hart en nieren Klaas had zich gewapend met krukken en dirigeerde ons door ons ruime programma. Na een rondleiding door het fraaie clubgebouw, in de kleedkamer van het zich warm lopende fc Volendam, langs mooie relikwieën en toffees in het Volendam museum kwamen we uit in de Lounge voor een flesje fris of een kopje koffie. Piet Krop had een fijne warme maaltijd bestaande uit gerookte zalm, fijne beenham met honingmosterdsaus, verse gebakken stokbrood en diverse heerlijke warme gerechten geregeld met zicht op het veld. Na een bezoek aan de Business Club van fc Volendam werd onze thuisbasis een plek aan de bar in het ZZP-home.

Alhoewel iedereen meteen kleur bekende en oranje kleurde waren er gelukkig ook een paar Graafschap fans en in de pool die werd opgezet bleken 4 deelnemers te kiezen voor winst voor de Achterhoekers. Tijdens de wedstrijd genoten we in luxe leren verwarmde relax fauteuils in het tot de nok toe gevulde Kras-stadion van een mooie en spannende wedstrijd. Thuisclub Volendam won met 2-1 en dat werd in het ZZP-home goed geëvalueerd. De opgezette pool werd gewonnen door Gerard ter Haar en Hans Knibbe en daar werd natuurlijk goed op geproost. Voorzitter van de Business Club Volendam Klaas kwam samen met man of the match speler Jan Visser na de wedstrijd de bal van de wedstrijd uitreiken aan de dolgelukkige winnaar de heer Franken sr. Onderwijl werden nog de laatste voetbal-inspiraties aangesproken door het bestuur op het door fc  Volendam opnieuw in het licht gezette hoofdveld, de genomen panaltys werden feilloos in de kruising geschoten, zodat bevestigd werd dat FC VVC ook in de hoge bestuurs-gelederen op puur voetbaltalent is gescout. We mochten zelfs met de beste spelers van de wedstrijd op de foto, menig Volendammer keek jaloers toe naar het nemen van de foto’s.

Ondanks dat fc Volendam winnaar van de wedstrijd was werd toch gedurende de avond duidelijk dat iedereen eigenlijk liever De Graafschap had zien winnen, maar het tij viel helaas niet te keren. De meet and greet met Jan Smit and friends bleef beperkt tot ‘friends’ omdat Jan Smit zelf andere beslommeringen had, maar dat mocht de feestvreugde niet drukken. Naderhand werden zelfs nog plannen gesmeed voor een lang weekend weg met de FC VVC Business Club naar Montenegro in Hotel De Lara, met grote korting natuurlijk en na een laatste afwatering van de goed innemende heren werd de huisreis via een omweg richting Nieuw Vennep aanvaard. Piet Krop werd tijdens de avond in zijn eigen Thalys van Parijd richting huis via WhatsApp op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de avond en alle deelnemers kijken uit naar de volgende activiteit van de Sponsorhome FC VVC, het gala-diner op 20 december.

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

Word Ook Sponsor

Gezocht Gastvrouw Gastheer2020

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

FC VVC Facebook Sponsoring