FC VVC - Sponsoring & Sponsorhome

Sponsorhome ontvangt leden van Venneper Hart

Venneper-Hart

Op 12 mei jl. werden in de Sponsorhome van FC VVC alle leden van het bruisende ondernemersinitiatief Het Venneper Hart ontvangen voor hun eerste leden vergadering. Uiteraard werden de ondernemers netjes ontvangen en goed verzorgd door de dames van de Sponsorhome.

Outshoorn Krop

Voorzitter Het Venneper Hart Remco Outshoorn en voorzitter Business Club Piet Krop.

Het Venneper Hart is een samenwerkingsverband van ondernemers in het centrum van Nieuw-Vennep waarbij de nadruk op samenwerken. Het Venneper Hart is bedoeld om van het centrum ook een echt kloppend dorpshart te maken. In december 2013 zijn ze van start gegaan en inmiddels hebben zich ruim 80 ondernemers aangesloten bij Het Venneperhart.

Voorzitter Remco Outshoorn (de slager) opende rond 19.00 uur de vergadering voor de aanwezige leden. In de vergadering werd o.a. gesproken over de nieuwe plannen en acties van Het Venneper Hart, werd de leden gevraagd het bestuur te aanvaarden en werd er gesproken over de financiën en bijdragen.

Na de vergadering was het woord aan Piet Krop, voorzitter van de Business Club. Hij had een mooi verhaal voorbereid voor de ondernemers over de ontwikkeling van het centrum van Nieuw-Vennep. Daarnaast gaf hij zijn visie op het samenwerken van ondernemers en gaf hij een aantal interessante tips die de leden van Het Venneper Hart mogelijk ter harte kunnen nemen. Belangrijkste motto volgens Piet Krop bij samenwerken: “Groepsbelang boven je eigenbelang plaatsen’. Piet haalde tevens aan dat Het Venneper Hart ook een sociale functie heeft in ons dorp net zoals wij als voetbalclub dat ook hebben. Na afloop werd er nog gezellig een borrel gedronken en was er ruimte voor de ondernemers om met elkaar te praten.

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

Gezocht Gastvrouw Gastheer2020

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

FC VVC Facebook Sponsoring