FC VVC - Kledingwinkel

Voortaan kun je als lid van de club sportkleding kopen in de FC VVC webshop. Je kunt daar terecht voor aanschaf van broek en kousen van het FC VVC-wedstrijdtenue. Ook heb je keus uit een grote collectie sportkleding, tassen en rugzakken uit het assortiment van Jako. Je kunt je trainingspak laten bedrukken met je naam of initialen. Als je dit wilt, geef dit dan aan bij aankoop.

Nieuw clubtrainingspak
De club heeft een nieuw clubtrainingspak gekozen dat bestaat uit het STRIKER trainingsvest en een trainingsbroek van Jako. Dit polyester-interlock trainingspak (actief ademend en sneldrogend) is verkrijgbaar in 12 maten. Je kunt vest en broek los van elkaar en in een afzonderlijke maat voor vest en broek bestellen. Zo krijg je een pak dat goed past.

Ruim assortiment
De trainingspakkenlijn is uitgebreid met een vrijetijdspak en jas met capuchon (ook in getailleerde damesuitvoering) en diverse trainingssets (shirts, polo’s, T-shirts, shorts en kousen).

De vitrine tegenover het wedstrijdsecretariaat is ingericht met een greep uit het assortiment. Zo krijg je een indruk van wat er te koop is in de kleding webshop.

WAAR EN WANNEER ?

HOE WERKT HET ?

  • Je kiest het product dat je wilt aanschaffen. Eventueel van te voren passen is mogelijk maar alleen na en volgens afspraak;
  • Afrekenen doe je via IDEAL;
  • Je ontvangt per omgaande een mail van de bestelde artikelen;
  • Zodra de artikelen door FC VVC zijn ontvangen kun je ze komen ophalen of worden ze bezorgd (binnen Nieuw Vennep tegen een geringe toeslag;
  • Alle vragen kun je stellen via

Vragen omtrent kleding en andere benodigdheden

Het FC VVC- kledingwinkelteam

FC VVC Nieuw-Vennep

FC VVC Club kleding

FC VVC ONLINE WEBSHOP