Vraag & Antwoord

Hoe kan ik lid worden van FC VVC?
Ga naar de KNVB pagina alwaar u zich online via de KNVB kunt aanmelden.
Heeft u aanvullende vragen over lid worden of uw lidmaatschap, mail het naar of ga naar de FC VVC lidmaatschap pagina

Hoe kom ik bij de juiste persoon terecht als ik iets wil vragen?
Kijk op het overzicht contactpersonen bestuursleden of de pagina Algemene contactpersonen en u wordt op weg geholpen.

Wie is de leider cq. trainer van mijn team?
Kijk voor de Jeugdteams op Contact Informatie desbetreffende team voor Leider of Trainers en voor Seniorenteams op het Contact Informatie

Webshop producten of bestelling.
Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de Kleding van FC VVC of wilt u kleding bestellen, stuur dan een e-mail naar .

Wat is het kledingreglement bij FC VVC
Met de invoering van het nieuwe club tenue in januari 2014 is ook het kledingreglment aangepast, lees hier meer over het nieuwe reglement.

Wanneer beginnen de eerste trainingen van het nieuwe seizoen ?
De eerste trainingen beginnen altijd in de eerste week na grote zomer schoolvakantie.

Wanneer en op welk veld moet mijn kind trainen?
Voor het overzicht van de trainingstijden kijkt u op trainingsschema.

Hoe weet ik of wedstrijden zijn afgelast ?
Wedstrijden die worden afgelast door bv slechtweer (regen/sneeuw) worden pas zaterdag bekend gemaakt via het wedstrijdprogramma. Is het een algehele aflasting dan wordt dat al eerder aangegeven via de website en facebook.

Ik zie soms ook leden in complete trainingsoutfit. Hoe zit dat?
Er zijn nogal wat teams die een kledingsponsor hebben. Deze sponsor kan zorg dragen voor bijvoorbeeld tenues of trainingpakken. De beschikbaarheid van dit soort kledingstukken is dus afhankelijk van een mogelijke sponsor. Voor meer informatie mail dan de sponsorcommissie .

Kan iedereen sponsor worden?
Ja dat kan. Zolang de doelstelling van de sponsor binnen de morele normen van de club valt kan iedereen sponsor worden. Voor meer Informatie of vragen stuur een e-mail naar de sponsorcommissie en zij geven u graag een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden.

Hoef ik dan niets voor de vereniging te doen?
Nee, dat is niet de bedoeling. Als vereniging zijn wij meer gebaat bij de vrijwilligers dan bij een extra bijdrage. Dus wordt u bij voorkeur vrijwilliger voor een paar keer jaar of voor een paar jaar. Er zijn daarin vele mogelijkheden als boven omschreven. Even een mail naar  en we helpen u graag verder.

Ben ik verplicht te rijden en/of de kleding te wassen?
U bent niets verplicht. Uw kind komt echter niet vanzelf op de juiste plek en moreel is het niet meer dan normaal dat de lasten die een team met zich meebrengen gelijkelijk over de ouders of teamleden worden verdeeld.

Waarom mag er geen eigen flesjesbier meer worden gedronken in de kleedkamers?
De FC VVC heeft een aantal belangrijke inkomstenbronnen, te weten de Oud Papier opbrengsten, de Sponsorcommissie, de Contributie en als belangrijkste de Kantine opbrengsten.

Alleen met deze opbrengsten kan de FC VVC blijven voortbestaan. Elke cent is daarvoor nodig. Vandaar dat eigen drank en etenswaren niet zijn toegestaan.

Alcohol gebruik onder de 18 jaar
Op 1 januari 2014 is de minimumleeftijd voor de verkoop en het bezit van alcohol van 16 naar 18 jaar. Hiermee komt er 1 duidelijke leeftijdsgrens voor tabak en alcohol en deze regel geld ook voor de sportkantine(s).

Mag ik roken op het complex?
FC VVC heeft een algemeen rookbeleid wat inhoudt dat op er nergens gerookt mag worden binnen het clubgebouw en de kleedkamers.

Ook heeft de FC VVC een actief alcoholbeleid naar jongeren. Overal vindt u stickers met de tijden en regels aangaande roken en alcohol. Bezoekers van ons complex zijn verplicht zich hieraan te houden op straffe van verwijdering.