VVC 1 eerste verlies partij

Kagia 1 – VVC 1 ( 3-0) 3 - 0

Na de derby van vorige week stond er vandaag alweer een derby op het programma nu tegen mede koploper Kagia. Nadat Kagia vorig seizoen weer in West 2 was uitgekomen had de KNVB weer het lumineuze idee opgevat om deze vereniging weer in West 1 onder te brengen, dit tot ergernis van het bestuur van Kagia. Alle andere teams van deze club spelen namelijk in West 2 maar de hoofdmacht moet in West 1 spelen, ook hier zijn de gedachten en ideeën van de KNVB weer ondoorgrondelijk.

KAGIA FCVVC

Neemt niet weg dat er vandaag een spannende pot voetbal was te verwachten, beide team stonden bovenaan waarbij Kagia een iets beter doelpunt gemiddelde had maar wel gelijk aantal punten, vol goede moed ging ons team dan ook na toegesproken te zijn door trainer Rick, ende nodige tips en wetenswaardigheden aan onze speler waren meegegeven, vetrokken naar Lisserbroek.

Lees meer...

VVC 1 weer winnaar in Derby

VVC 1 – Overbos 1 (1 - 0) 1 - 0

Na de spannende Thriller van vorige week stond vandaag alweer een derby op het programma tegen Overbos met een oude bekende als trainer (Maurice Kuijpers) op het programma, met de afwezige Arie Jaap hij zat namelijk in warmere oorden voor een kleine familie reünie, en een aantal geblesseerde spelers (Bodhi, Elroy) die op de training waren uitgevallen, wat aangeeft dat er scherp wordt getraind.

FCVVC1 OVERBOS1

Lees meer...

THRILLER

VVA-de Spartaan - FC VVC 1 uitslag 3 - 4 (1 - 2)

Vandaag de altijd leuke wedstrijd tegen VVA-de Spartaan op het programma. Een altijd voetballende ploeg hetgeen garant staat voor een open wedstrijd. Aangezien Thierry nog steeds geblesseerd is nam Neal weer de plek onder de lat in, terwijl ook Ruben eindelijk weer op de reservebank kon plaats nemen. Verder werd gestart met hetzelfde team dat SCW op de knieën had gekregen vorige week.

VVA Spartaan - FCVVC

Om 15:00 werd er afgetrapt aan De Laan van Spartaan onder een heerlijk najaarszonnetje en met weer talloze meegereisde supporters op de tribune. De ploegen begonnen beide een beetje aftastend aan de wedstrijd, waarbij Bodhi gelijk kon laten zien wat hij waard is, want de geroutineerde spits van de Amsterdammers is een plaaggeest voor menig verdediger en vooral door de lucht erg gevaarlijk. Laat dat nu net onze voorstopper's sterkste kracht zijn en boeiende duels ontpopten zich deze partij, met gelukkig Bodhi vaak als winnaar.

Lees meer...

OVERTUIGEND BEGIN

FC VVC 1 - SCW 1 uitslag 2 - 0 (1 - 0)

Vandaag de eerste wedstrijd van de competitie jaargang 2018-2019. De oefencampagne had geresulteerd in drie eclatante beker overwinningen, Sporting Martinus (8-0), Hoofddorp (0-2) en Vlug en Vaardig (1-3) werden aan de zegekar gebonden. De allereerste oefenwedstrijd in augustus werd kansloos verloren van Oegstgeest, maar tegen Roda 23 uit Bovenkerk, werd een prima zoverwinning (1-2) behaald.

FCVVC SCW

Lees meer en bekijk de foto's van Jan Klootwijk

FC VVC 1 speelt 1e bekerwedstrijd thuis tegen Sporting Martinus

Zaterdag 1 september: FC VVC 1 - Sporting Martinus 1 - uitslag 8-0

Afgelopen zaterdag speelde FC VVC de 1e bekerwedstrijd tegen Sporting Martinus uit Amstelveen, VVC 1 won met maar liefts 8-0. Aankomende zaterdag de 2de bekerwedstrijd tegen SV Hoofddorp zaterdag 1

Bekerwedstrijd FCVVC1 Sporting Martinus1

Bekijk de foto's gemaakt door Jan Klootwijk