OPROEP DRINGEND VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Beste VVC-leden, of ouder(s),

Het verrichten van vrijwilligerstaken is essentieel voor het functioneren van onze vereniging. De afgelopen jaren (en nog steeds) hebben wij als vereniging altijd kunnen bouwen op trouwe vrijwilligers, maar helaas is er een tendens ontstaan waardoor ons vrijwilligersbestand afneemt. Dit terwijl de activiteiten c.q. taken blijven of zelfs toenemen.

Lees meer...

Algemene Leden Vergadering in november 2018

Het bestuur heeft onlangs besloten om de jaarlijkse algemene ledenvergadering te houden medio november 2018. Volgens de statuten van de club moet de ALV gehouden worden uiterlijk 6 maanden na afloop van het boekjaar van de club. In ons geval loopt het boekjaar telkens van 1 juli t/m 30 juni. Op dit moment wordt er gewerkt aan de begroting 2018/2019, welke gepresenteerd zal worden in november.

Lees meer...

Kunstgrasvelden niet optijd klaar nieuwe voetbalseizoen

Beste VVC-ers,

Na een heerlijke vakantie met veel mooi weer start komend weekend het voetbalseizoen 2018/2019. We beginnen zaterdag met een groot aantal bekerwedstrijden maar er is beide dagen ook een internationaal jeugdtoernooi op de velden, zoals de Nieuwsbrief deze week vertelde. Wat je noemt een 'vliegende start' van het seizoen.

Lees meer...

FC VVC kiest voor Rick van IJzendoorn als nieuwe hoofdtrainer van de selectie!

Het bestuur van FC VVC heeft deze week definitief gekozen voor de nieuwe hoofdtrainer van de selectie voor het seizoen 2018 - 2019.

Lees meer...