FC VVC - Bestuur & Organisatie

Het seizoen is ten einde

Fijne Vakantie2020

Beste leden van VVC,

"Het seizoen is ten einde", dit is een zin die ik graag tijdens de traditionele jaarafsluiting had willen uitspreken! En dan ook nog eens dat het sportief gezien een succesvol en sprankelend seizoen was. Maar niets van dat alles!!

Na 16 maart, het begin van de lockdown vanwege Corona, is het voetbal en de sport als een nachtkaars uitgegaan. De eerste weken mocht er helemaal niets en was alle aandacht gericht op het weren van jeugd en voetballiefhebbers van het complex. Even later mocht er weer getraind worden maar volgens dusdanige strikte regels van het RIVM dat de herstart van de competitie volledig uit zicht was. Geen kampioenen, geen helden en geen afscheid. Gelukkig mocht er wel nog getraind worden, eerst alleen de jeugd, daarna ook 18+. En nu, de laatste trainingen zijn gaande en de vakanties gaan starten. Einde seizoen, een gedenkwaardig seizoen, in vele opzichten.

Lees meer...

Senioren startten ook met trainen vanaf zaterdag 16 mei

Vanaf aanstaande zaterdag 16 mei starten de SENIOREN ook weer met trainen !

Lees ALLE INFORMATIE

Bovenbouw start woensdag 13 mei de trainingen

In navolging van de ONDERBOUW die afgelopen week de trainingen weer gestart waren is nu de BOVENBOUW (JO16-JO19) aan de beurt, de trainingen startten op woensdag 13 mei.

Lees ALLE INFORMATIE

Woensdag 6 mei starten de trainingen tot en met JO15/MO15

Beste Allemaal, Onderstaand de overzichten van de nieuwe teamindelingen tot de JO15/MO15 waarmee we vanaf woensdag 6 mei zullen gaan beginnen met herstarten met trainen.

Lees ALLE INFORMATIE