KNAP SLOTAKKOORD

FC VVC 1 - Pancratius 1 uitslag 2 - 1 (0 - 1)

Vandaag de laatste wedstrijd van deze jaargang. Een bizar seizoen, waarbij een heleboel zaken de revue zijn gepasseerd en derhalve in meerderde opzichten memorabel. Hoge pieken, maar meer hele diepe dalen kenmerkten dit seizoen, met als vervelende bijkomstigheid, dat er zowaar nog tegen degradatie gevoetbald moest worden in de tweede seizoenshelft. Dat dan uiteindelijk afgesloten word met een 8ste plaats, kan alleen maar tevreden stellen.

Joes van Groeningen

Lees meer...

BELABBERD

FC VVC 1 - V.E.W. 1 Uitslag 1 - 2 (1 - 0)

Nog slechts één puntje verwijderd van veiligstelling, hadden we ons de wedstrijd tegen VEW iets anders voorgesteld. Zeker gezien de uitwedstrijd in Heemstede, was de algemene overtuiging, dat het te doen moest zijn. Hoe anders pakte het uit.
Natuurlijk zullen we Jasper, Ryan, Bohdi en ook Ruben dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie zien en spelen diverse kleine pijntjes ons parten, maar toch.....De afgelopen wedstrijden hebben we laten zien het spelletje niet verleerd te zijn. Rigi ontbrak wegens vakantie, maar Donny en Youri hadden die er weer net op zitten.

Lees meer...

ONGEKENDE LUXE

FC VVC 1 - Robin Hood 1 : uitslag 2 - 1 (8 - 2)

Een inhaalwedstrijd spelen een dag na Koningsdag...Dat beloofde niet veel goeds en dan nog wel tegen Robin Hood, een tegenstander die we in de eerste wedstrijd met heel veel moeite van het lijf konden houden. Een schamele 2-3 overwinning werd meegenomen uit Zuid-Oost. Diverse personele problemen noopten de staf tot wijzigingen. Donny en Youri hadden al bij het bekend worden van het competitieprogramma een vakantie geboekt, Ruben, Bohdi, Jasper en Ryan nog steeds geblesseerd en Irakli nog geschorst. Met kunst en vliegwerk werd een representatief elftal uit de hoed getoverd en op de bank namen Ivan, Dennis (beide 2e) en Mitchel en Markus (beiden O17-1) plaats.

Lees meer...

DE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST

VVA/de Spartaan 1 - FC VVC 1 uitslag 2 - 5 (0 - 2)

Dan wordt voetbal toch weer een leuk spelletje.  Na een eclatante overwinning tegen IJmuiden, was de taak aan Rick om het gevoel vast te houden en niet gelijk met het hoofd in de wolken te belanden. Tenslotte zijn we er nog lang niet en willen we de competitie eens een keer niet verlengen, deze jaargang.

In de bespreking werd met name gehamerd op de noodzaak om te blijven winnen om het lot in eigen hand te houden. Gezien de nog te spelen wedstrijden zeker geen sinecure, maar wel haalbaar!

Lees meer...

EINDELIJK

FC VVC 1 - IJmuiden 1 uitslag 4 - 2 (1 - 2)

De verleiding ligt nadrukkelijk op de loer om heel euforisch te schrijven en te veronderstellen dat het lek boven is. Dat is natuurlijk niet zo, of.....?

FCVVC - IJMUIDEN

Wat eraan vooraf ging:
Na het debacle van afgelopen zaterdag in Amsterdam, was het nodig de koppen eens goed bij elkaar te steken en elkaar aan te spreken op een aantal zaken. Dat is zeker gebeurd en mensen hebben hun verantwoordelijkheid genomen, in alle opzichten. Voorbereiding, instelling, passie, opstelling, inzet en beleving, alles werd in ogenschouw genomen en dat resulteerde in een paar intensieve trainingen, waarin al duidelijk werd dat de noodzaak tot presteren urgent is. Zoals een oud VVC trainer in zijn oneindige wijsheid altijd wist te prediken: Club, team, individu, als het gaat om waar de prioriteiten liggen.

Lees meer...