NIET BEST

SCW 1 - FC VVC 1 uitslag 3 - 2 (3 - 1)

Het was dus inderdaad nog geen zomer. Vorige week een zwaluw en in een slechte wedstrijd ( van beide kanten overigens ) moesten we de punten in Rijsenhout laten. Het zonnetje zorgde wel voor ideale voetbalomstandigheden, al had het veld de winterse kou niet goed doorstaan. De sfeer vergoedde veel en zoals altijd in deze derby was het weer spannend genoeg.

SCW 1 - FC VVC 1

Lees meer...

KENTERING?

FC VVC 1 - RKSV D.C.G. 1  uitslag 5 - 1 (4 - 1)

Na een tumultueuze week, waarin we afscheid hebben genomen van Rini en Philip, was het aan interim Rick van IJzendoorn om ook de hoofdmacht onder zijn hoede te nemen. Met het tweede was net een zwaar bevochten gelijkspel behaald tegen Breukelen, daarmee in ieder geval deze opponenten onder zich gehouden en volgende week uit naar het geslepen AFC, zal wederom alles op alles gezet moeten worden om de onderste regionen achter zich te laten.

FCVVC1 - DCG1

Lees meer...

DRAMATISCHE HERSTART COMPETITIE

IJMUIDEN 1 - FC VVC 1 uitslag 4 - 0 (2 - 0)

Eindelijk weer een wedstrijd om het echie. Na een verdienstelijk oefencampagne tegen Aalsmeer , ZSGOWMS zondag en in mindere mate tegen de reserves van Lisse vorige week de start van de tweede seizoenshelft. Dan gelijk tegen IJmuiden, die we toch wel een "angstgegner" mogen noemen.

Lees meer...

HET KAN VERKEREN

FC VVC 1 - United Davo 1 uitslag 2-3 (1-1)

Het kon niet op vorige week en alle ogen waren natuurlijk gericht op de voortzetting. Hoe jammerlijk ging dat mis. Na een wonderbaarlijke wederopstanding was het tegen een verjongd veteranenteam - met alle respect overigens - een jammerlijke afgang, veel meer kan ik er niet van maken.

FCVVC Regenboog

Was het omdat we deze week door winterse omstandigheden niet konden trainen, dat onze trainer aan het einde van dit seizoen afzwaait bij VVC, of was de overdaad aan complimenten na Pancratiius “killing”? We zullen het nooit te weten komen vrees ik.

Lees meer...

Wonderbaarlijke wederopstanding

RKSV Pancratius 1 - FC VVC 1 uitslag 2 - 3 (2 - 0)

Na enige commotie over het al dan niet doorgaan van de wedstrijden voor één en twee, bleek het eerste in ieder geval door te gaan en voor het tweede aanvankelijk ook. Echter aangekomen in Amsterdam en net de parkeermeters gevuld aan het Olympiaplein om Swift te bestrijden, kreeg men alsnog te verstaan dat de wedstrijd geen doorgang kon vinden.

Pancratius FCVVC

Die ellende bleef ons bespaard, al waren sommige mensen bezorgd dat onze vaste supporter Teus zou verzuipen in de enorme plassen die in Badhoevedorp zich hadden gevormd om het veld. Wel spelen dus en maar goed dat de lampen al ware ontstoken, want met dit weer en dan ook nog eens aanvang 15:15 uur, garanderen een donker einde. Dat leek aanvankelijk ook het lot van ons eerste, dat toch al een tijdje moet wachten op een driepunter.

Lees meer...