HET KAN VERKEREN

IJmuiden 1 - FC VVC 1 uitslag 1 - 1 (1 - 0)
Vandaag de altijd lastige uitwedstrijd in en tegen IJmuiden op het programma, want de laatste jaren wisten we daar niet te winnen, sterker nog, het waren kansloze nederlagen tegen een spelstijl en team dat ons duidelijk niet ligt.

Lees meer...

PASSIE LEVERT PUNT OP

FC VVC 1 - rkvv DEM 1 uitslag 1 - 1 (0 - 0)

Nog wat onwennig stapte uw verslaggever het complex op afgelopen zaterdag. Een jetlag van hier tot Paramaribo en de kou trotserend, slaagde ik er toch in contact te leggen met de staf en de spelersgroep, die tot mijn grote schrik aardig bleek uitgedund.

FCVVC1 DEM1

Kay waarschijnlijk de rest van het seizoen buitenspel (sterkte kerel), maar ook Thierry, Elroy, Ruben, Laszlo, Bodhi in de ziekenboeg, terwijl Daniel na een weekje vakantie, ritme pakte in het tweede. Deze wonnen overigens knap maar te krap van CSW 3, zodat de gevarenzone even verder weg is.

Lees meer...

VVC 1 ongelukkige verliespartij

Pancratius 1 – VVC 1 uitslag 4 - 1 (2-0)

Vol goede bedoelingen mochten we deze week vertrekken naar Badhoevedorp om tegen Pancratius zaterdag te spelen, het gegeven voor de wedstrijd van vandaag was dat we een aantal spelers moesten inpassen omdat Elroy en Patrick door schorsing en blessures niet konden spelen, en de afwezigheid van de langdurig geblesseerde Bodhi en Thierry gaat dan wel zwaar wegen. Hierbij kwam nog dat Mitchel aangaf dat zijn opa ernstig ziek was en hij wellicht niet optimaal kon functioneren vanwege de kans op overlijden dit weekend. Gelukkig konden we weer beschikken over Laszlo die terug was van een tripje, Daan uit het tweede en met een gretige Kevin en Ruben waarvan de laatste weer wat speelminuten mocht maken.

Lees meer...

VVC 1 eerste verlies partij

Kagia 1 – VVC 1 ( 3-0) 3 - 0

Na de derby van vorige week stond er vandaag alweer een derby op het programma nu tegen mede koploper Kagia. Nadat Kagia vorig seizoen weer in West 2 was uitgekomen had de KNVB weer het lumineuze idee opgevat om deze vereniging weer in West 1 onder te brengen, dit tot ergernis van het bestuur van Kagia. Alle andere teams van deze club spelen namelijk in West 2 maar de hoofdmacht moet in West 1 spelen, ook hier zijn de gedachten en ideeën van de KNVB weer ondoorgrondelijk.

KAGIA FCVVC

Neemt niet weg dat er vandaag een spannende pot voetbal was te verwachten, beide team stonden bovenaan waarbij Kagia een iets beter doelpunt gemiddelde had maar wel gelijk aantal punten, vol goede moed ging ons team dan ook na toegesproken te zijn door trainer Rick, ende nodige tips en wetenswaardigheden aan onze speler waren meegegeven, vetrokken naar Lisserbroek.

Lees meer...

VVC 1 weer winnaar in Derby

VVC 1 – Overbos 1 (1 - 0) 1 - 0

Na de spannende Thriller van vorige week stond vandaag alweer een derby op het programma tegen Overbos met een oude bekende als trainer (Maurice Kuijpers) op het programma, met de afwezige Arie Jaap hij zat namelijk in warmere oorden voor een kleine familie reünie, en een aantal geblesseerde spelers (Bodhi, Elroy) die op de training waren uitgevallen, wat aangeeft dat er scherp wordt getraind.

FCVVC1 OVERBOS1

Lees meer...