FC VVC Zaterdag 1 - Seizoen 2022-2023

VERLIEST 2 PUNTEN VAN ZICHZELF

Wijk aan Zee 1 - FC VVC 1 uitslag: 1 - 1 (0 - 0)

Alweer een totaal onbekende tegenstander in de krochten van de zaterdag 4e klasse B. Sportpark Doolhof aan de Duinrand, hoe idyllisch klinkt dat, als je onder de rook van Tata Steel (beter bekend als de voormalige Hoogovens) gaat spelen.

Lees meer...

GEDEELD KOPLOPER NA VANDAAG

FC VVC 1 - DSK 1 uitslag: 4 - 1 (2 - 0)

Het blijven bijzondere tijden. In de winkels, huizen en straten viert Kerst hoogtij, Sinterklaas arriveert per boot (of zwemmend) in het land en ondertussen werken wij een wedstrijd af in een heerlijk najaarszonnetje, waarbij het zelfs op het terras aan de Montreallaan heerlijk toeven was.

Lees meer...

BILLENKNIJPEN ….. MAAR WEL 3 PUNTEN

Jong Hercules 1 - FC VVC 1 uitslag: 2 - 3 (1 - 1)

Het was met recht een reisje terug in de tijd. Het enige verschil met pak hem beet 40 jaar geleden, was het feit dat het moeilijk bespeelbare grasveld was vervangen door een kunstgrasmat.

Lees meer...

VVC DOET ZICHZELF TE KORT

FC VVC 1 - VVH/VELSERBROEK 1 uitslag: 1 - 1 (1 - 0)

Wederom een totaal onbekende tegenstander uit het Velsenbroekse. Was voorheen een zondagclub dat een paar jaar geleden de overstap naar de zaterdag heeft gemaakt en snel van de 5e naar 4e klasse promoveerde.

Lees meer...

MAAR SCHEIDSRECHTER, WAT DOET U NU…..

SV Overbos 1 - FC VVC 1 uitslag: 2 - 3 (1 - 2)

Vrij vertaald naar een bekende scene uit Flodder. Daar waar twee bevriende trainers elkaar treffen en een pittige, maar zeker geen unfaire wedstrijd (tenslotte gaat het om een derby) zich ontspon, leek het wel of de man in het paars deze reis, hele ander plannen had.

Lees meer...