FC VVC - alles over het lidmaatschap

Lid worden van FC VVC

Fijn dat u heeft gekozen om deze pagina te openen. Dat betekent waarschijnlijk dat u interesse heeft om lid te worden van voetbalvereniging FC VVC. Ook kan het zijn dat u wilt kijken of er voor uw zoon of dochter mogelijkheden zijn om bij FC VVC te voetballen.

In beide gevallen kunnen wij u mededelen dat er binnen FC VVC voor iedere leeftijd mogelijkheden zijn om bij FC VVC te voetballen! FC VVC heeft ook in alle leeftijdscategorieën meisjes- en damesvoetbal.

Voor de heren senioren bieden wij ook de mogelijkheid om lid te worden bij de afdeling Zaal-voetbal. Een combinatie als veld en zaal-speler is mogelijk.

Sinds het seizoen 2015-2016 heeft FC VVC ook een eigen afdeling “darten”.

Sporten in teamverband geeft een hoop ontspanning, zowel voor schoolgaande kinderen als voor volwassenen. FC VVC heeft u een hoop te bieden zoals een mooi complex, vele (kunst)gras velden en een gezellige kantine. Gezelligheid bij onze club is een groot goed. U moet het als lid van FC VVC naar uw zin hebben! Dat is onze missie!

Daarnaast kiest FC VVC voor beter voetbal. Kortom, FC VVC investeert in haar leden, met als doelstelling, iedereen nog beter te kunnen laten voetballen. Een voorbeeld om dit te bereiken is de trainingen van alle teams (ook de jeugdteams) te laten verzorgen door gekwalificeerde trainers, die u graag op een hoger niveau willen brengen.

Is uw interesse gewekt, schrijf dan nu in. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand invulformulier.

Twijfelt u nog? Kom dan kijken bij onze wedstrijden of doe mee met 2 proeftrainingen. De leeftijd coördinator zal u graag helpen. Stuurt u hiervoor een e-mail:

Sinds 1 mei zijn de meeste competities afgelopen en/of starten we de voorbereidingen op het volgende seizoen en de team-indelingen.

Het kan zijn dat proef-trainingen niet meer mogelijk is zoals bij de Talentjes en de Champions League. Zij beginnen weer na de zomervakantie wanneer de scholen beginnen. Voor de andere leeftijden ontvangen we graag zo snel mogelijk uw aanvraag om lid te willen worden.

Wilt u lid worden van FC VVC, klik dan op >>"inschrijfformulier"<< van FC VVC, vervolgens vult u het formulier in en stuur deze op aan de ledenadministratie bij voorkeur per mail;

Per e-mail:

Dit formulier kan als alternatief ook worden verstuurd:

Per post:
FC VVC, t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 157
2150 AD Nieuw-Vennep
Er zal dan spoedig met u contact worden opgenomen, heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie neemt u dan contact op via

Met vriendelijke groet,
Remi Deken
Ledenadministratie FC VVC