Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC wordt gerund door vrijwilligers, FC VVC dat zijn wij.

Voetbal kan alleen bestaan door de inmiddels ruim 400.000 vrijwilligers die week in week uit helpen bij een voetbalclub bij hen in de buurt. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend miljoenen jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport.

FCVVC dat zijn wij

Fantastisch dat zoveel mensen zich inzetten!

Ook bij FC VVC valt of staat het voortbestaan van onze vereniging bij de inzet van onze vrijwilligers. Vele vrijwilligers zie je op of langs het veld, denk hierbij bijvoorbeeld aan al onze leiders en trainers die iedere week meerdere uren op het veld staan, maar denk ook aan onze kantinecoördinatoren die week in week uit met een paar leden of ouders van leden de kantine runnen zodat we allen ons drankje kunnen nuttigen. Nu hebben we ook een grote groep vrijwilligers die een stuk minder zichtbaar zijn. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretaris, ledenadministratie, coördinatoren, facilitaire dames en heren, etc etc, ook zij vervullen elk weekend weer een gigantische belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal en het plezier van onze leden.

Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen zich inzetten, vrijwel ieder team is weer gestart en voor vrijwel ieder team hebben we gelukkig weer een trainer of leider gevonden die zich binnen hun kunnen optimaal inzetten voor onze leden en kinderen.

Een hekel punt binnen vrijwel iedere vereniging is altijd de scheidsrechter. Helaas hebben ook wij een groot tekort aan scheidsrechters, die zijn vrijwel niet te vinden. Wij willen u allen dan ook oproepen om de leiders en de trainers te helpen als er voor u team geen scheidsrechter aanwezig is. Als iedere ouder per 11tal 1 keer per seizoen fluit dan ben je sowieso het hele seizoen voorzien, en wie weet krijg je er zoveel plezier in dat je de vaste scheidsrechter van het team van je kind wil worden.

Maar, FC VVC regelt dat toch allemaal!

Een veel gehoorde misvatting bij iedere vereniging en dus ook bij FC VVC is dat alles maar door de club moet worden geregeld. Of het nou om trainers, leiders, scheidsrechters of de kantine gaat, de club moet er maar voor zorgen dat die personen er zijn. Ik refereer dan graag weer aan het zinnetje, FC VVC DAT ZIJN WIJ. Zoals gezegd drijft de club op vrijwilligers, als wij alles als FC VVC zouden moeten regelen dan zou de contributie extreem moeten worden verhoogd en dan gaat voetbal een elitesport worden. Daarom zijn wij op zoek naar nog meer enthousiaste vrijwilligers. Onder het motto vele handen maken licht werk hopen wij op vele aanmeldingen om het zo voor een ieder zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Dus als je zelf voetbalt of als je kinderen voetballen, vraag dan eens wat jij kunt doen. Wij zijn dus naarstig op zoek naar scheidsrechters, maar ook mensen die door de weeks in de kantine kunnen staan. Ook als je zelf niet voetbalt, kun jij je steentje bijdragen. Is er een functie die jij leuk zou vinden, of ben je geintresseerd in de mogelijkheden bij FC VVC, neem dan contact op met onze vrijwilligers coördinatoren Martin Middelbos of Marco Verkuyl, of neem contact op met Marc Heisterkamp, onze verenigingsmanager bij FC VVC. Allen zijn te bereiken via of via en zij gaan graag met u in gesprek voor een leuke taak binnen u mogelijkheden en beschikbare tijd binnen onze dynamische vereniging.

Met sportieve groet,
Bestuur FC VVC

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden