Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Jeugd selectie trainers klaar voor de start

In de opstart van het seizoen is het weer een drukte van jewelste op de club om te zorgen dat we weer zo goed mogelijk uit de startblokken kunnen gaan.

VOG 2021 FCVVC

Zo ook weer afgelopen week toen er meerdere selectie trainers naar de club geroepen werden om hun overeenkomst voor seizoen 2021/2022 te komen tekenen. Het is heerlijk om te zien dat er weer wedstrijden tegen tegenstanders buiten de club gespeeld kunnen worden en dat het lijkt dat we het coronajaar een beetje achter ons kunnen laten. De jongens en meiden in de teams zijn er dan ook helemaal klaar voor om de strijd aan te gaan op de velden en alles uit de kast te halen om de regio te laten zien wat VVC in haar mars heeft.

Goed om te weten is dat alle trainers, coördinatoren en vrijwilligers een VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag) verklaring hebben moeten afgeven zodat alle leden van VVC in een veilige omgeving kunnen sporten.

Achter de schermen wordt er keihard gewerkt door alle vrijwilligers om alles in goede banen te leiden en het seizoen goed op te starten. Mochten er vragen zijn neem dan alsjeblieft contact met ons op.

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

RKAVIC 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen