FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

De Rustende Jager verlengt sponsorcontract met drie jaar

Graag vermelden wij dat de Rustende Jager de sponsorovereenkomst met onze vereniging heeft verlengd met drie seizoenen.

Hotel De Rustende Jager

De Rustende Jager is een begrip in de regio en daar buiten. Met diverse sponsoruitingen is de Rustende Jager op ons complex zichtbaar. Marcel de Jong, dank voor het ondersteunen van onze vereniging.

Over De Rustende Jager:
De Rustende Jager in Nieuw-Vennep (gemeente Haarlemmermeer) is een sfeervol horecabedrijf met traditie, in de vorm van een familiehotel met kamers en ook feestzalen, restaurant en catering.

Het hotel is ideaal gelegen vlakbij bruisend Amsterdam en statig Haarlem, met ook onze hofstad Den Haag en Rotterdam op circa een half uur reisafstand. Dicht bij Bollenstreek, Keukenhof en strand (Noordwijk, Zandvoort en Langevelderslag). Schiphol International Airport is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur op een zeer ruime parkeerplaats.

De Rustende Jager wordt geleid door een lid van de derde generatie familie De Jong (eigenaar sinds 1941), Marcel de Jong. Het is een aansprekende locatie waar uitstekende service en kwaliteit samengaan met een enorme gastvrijheid vanuit de familietraditie.

Hotel De Rustende Jager

Het bedrijf beschikt over comfortabele, eigentijdse hotelkamers, café met biljart, gezellige lounge, een keur aan grotere en kleinere zalen, restaurant De Brasserie en een cateringservice voor activiteiten op locatie.

Ook voor bruiloften, feesten en partijen bent u bij hen aan het juiste adres. De accommodatie is erop ingericht diverse soorten feesten te organiseren. Vakkundige medewerkers en de uitstekende keuken zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

VAN NISPEN 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Nieuwe Sponsors SEIZOEN 2022 - 2023

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie