FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

Taets Art And Event Park nieuwe kledingsponsor FC VVC-2

Vanaf dit seizoen is de nieuwe kledingsponsor van het nieuwe tweede elftal van FC VVC Taets Art And Event Park.

Taets Art And Event Park

Het sterren ensemble onder leiding van Kenz Tates is een nieuw gevormd elftal bestaand uit een aantal vrienden afkomstig uit diverse delen van het land. Zij zullen komend seizoen te bewonderen zijn in nieuwe wedstrijdkleding. Kenz, dank voor het ondersteunen van onze vereniging.

Taets Art And Event Park 2022

Taets Art And Event Park
Taets Art and Event Park is een unieke evenementenlocatie gevestigd in bijzondere rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam. Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad. Deze spectaculaire locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en groene zones.

Taets Art And Event Park

Met state-of-the-art faciliteiten, ons on-site team, en exclusieve catering voor al uw evenementen, is Taets de optimale locatie voor uw volgende congres, productpresentatie, beurs, receptie, feest, en meer. We faciliteren zowel voor kleine groepen van 10 bezoekers als voor congressen, beurzen of festivals tot 10.000 bezoekers. De locatie heeft een multifunctioneel buitenterrein, en is geheel in eigen stijl te branden. We maken graag alles voor u mogelijk.

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SV WIJK AAN ZEE 1 - FC VVC 1 :: Loon op Zand

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie