FC VVC - Sponsoring & Sponsornieuws

UFA Voetbalschool nieuwe Bordsponsor bij FC VVC voor drie seizoenen!

Graag verwelkomen wij UFA voetbalschool nu ook als sponsor en uiteraard is Danny Oudhuizen al jaren met zijn voetbalschool aan FC VVC verbonden.

UFA Ultimate Football Academy nieuwe recalmeboordsponsor bij FC VVC

Naast de voetbalschool is Danny ook de motor achter de organisatie van de vele Internationale Toernooien. Met een aantal mooie reclameborden, zijn zij binnenkort te bewonderen langs ons Hoofdveld en ondersteunen zij onze vereniging met dit sponsorcontract. Danny veel dank voor deze bijdrage!

UFA Ultimate Football Academy 2023

Over UFA
Ultimate Football Academy is een jonge en innoverende voetbalschool. Wij zijn constant op zoek naar verbetering en vernieuwing. Hiermee zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot dé voetbalacademie in de Haarlemmermeer en omstreken. Elk seizoen zijn er meerdere spelers die de overstap maken naar diverse BVO’s. Spelers van alle niveau’s kunnen dus bij ons terecht om hun individuele voetbalvaardigheden te verbeteren.

Daarnaast organiseren wij met ons grote netwerk internationale toptoernooien in Nederland, Engeland en Duitsland. Met deelnemers als Ajax, Feyenoord, PSV, Manchester City, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Juventus en nog veel meer internationale (top)clubs. Uiteraard doen wij hier met onze eigen teams ook aan mee.

UFA Ballen

Sinds een aantal seizoenen doen wij tevens aan vereniging consultancy. Hierbij helpen wij verengingen met het (her)structureren van hun onderbouw (mini’s t/m O12). Denk hierbij aan het aanleveren van unieke en gedetailleerde oefenstof per leeftijdscategorie, train-de-trainer sessies, het aanbieden van extra voetbalactiviteiten en het opzetten van interne/externe scouting.

Annuska Heisterkamp-Bos
Sponsorcommissie FC VVC

FC VVC Sponsorcommissie

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Word Ook Sponsor

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

BN Nieuwsbrief

Facebook Sponsorcommissie

Linkedin Sponsorcommissie