Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Aan de slag met de KNVB/Sport-Link wedstrijdzaken APP

KNVB/Sport-Link Wedstrijdzaken APP

Beste leden/aanvoerder/leider/wedstrijdsecretariaat-medewerkers,

Nog even en het seizoen start met de eerste officiële wedstrijden. En dat betekent dat alle wedstrijdformulieren straks “mobiel” ingevuld gaan worden met de Wedstrijdzaken app en we afscheid nemen van de plastic spelerspassen.

Voor jullie betekent dit een verandering van werkwijze voor de vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat, de leiders en spelers/aanvoerders van de teams en uiteraard ook de scheidsrechters.

Via dit bericht willen wij jullie graag informeren zodat eenieder goed en handig kan omgaan met de Wedstrijdzaken app.

Om veel vragen voor te zijn zetten we in dit bericht graag een aantal praktische zaken op een rijtje:

 • Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Het “oude” DWF is niet meer beschikbaar. Men geeft de uitslag door via de Wedstrijdzaken app.

 • Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.

 • De gebruikers van de Wedstrijdzaken app kunnen alleen registreren en inloggen met het e-mailadres dat vastligt in Sportlink en wordt geadministreerd door
 • De teamindeling is verwerkt in de Bondsteams-administratie in Sportlink. Dat is de basis voor het invullen van het formulier. Per team is (of wordt) ook de trainer-coach en de teammanager in het bondsteam toegevoegd.

 • De teammanager heeft in de Wedstrijdzaken app de extra mogelijkheid om de fotootjes voor de digitale spelerspassen van zijn teamleden aan te passen. Bewaak en zorg ervoor dat alle spelende leden tijdig een goede foto hebben. Bestaande foto’s kunnen vervangen worden tot 1 november.

 • De Wedstrijdzaken app wordt, net als andere apps, zo nu en dan ge-update. In de week van 21 augustus is er weer een update geweest. Deze update bevat o.a. functies voor de controle op het spelregelbewijs, de controle op de trainerslicentie, het invullen van tijdstraffen en het kunnen delen van de pdf wedstrijdformulier. Allemaal bekende functies in het “oude DWF”, die nu ook terugkomen in het mDWF.

 • In de week van 21 augustus was er ook een update van de voetbal.nl app. De nieuwe app ziet er compleet anders uit en kent veel nieuwe opties. Erg handig is dat je met één account kan inloggen in zowel de Wedstrijdzaken app als de nieuwe voetbal.nl app.

 • Beide apps zijn in principe aanvullend op elkaar en bedienen deels verschillende doelgroepen. De voetbal.nl app is voor elke voetballiefhebber, leden en niet-leden van een voetbalvereniging, die programma’s, uitslagen en standen van hun favoriete teams wil zien.

 • De Wedstrijdzaken app is in eerste instantie bestemd voor de leden die een rol spelen bij het invullen van de wedstrijdformulieren. Niet elke speler hoeft deze app dus in gebruik te nemen.

  De KNVB en Sportlink helpen ons graag. Ga naar de volgende pagina. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt voor het gebruik van het mobiel digitaal wedstrijdformulier om alle veel gestelde vragen, handleidingen en instructievideo’s te raadplegen.

  http://www.knvb.nl/mdwf

  http://www.knvb.nl/assist/wedstrijdbepalingen/wedstrijdzaken/assist-bestuurders/veelgestelde-vragen
 • Als lid ben je zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen van e-mailadressen bij de ledenadministratie. Zorg ervoor dat je de juiste e-mailadressen laat registreren zodat je als lid geen problemen ondervindt bij het inloggen in één van de apps.

  Tenslotte willen we graag benadrukken dat in de eerste weken iedereen in zijn/haar eigen tempo zal moeten wennen aan het werken met het mDWF. Het kan zijn dat iemand geen (geschikte) mobiele telefoon bezit of de app (nog) niet heeft geïnstalleerd. Officieel is de ontvangende vereniging verantwoordelijk voor het faciliteren van de app. We roepen iedereen op elkaar te helpen bij het invullen van het mDWF, dus ook de tegenstander en de scheidsrechter. Allemaal in het belang van ons voetbal.

Mochten er binnen FC VVC nog problemen zijn voor je team, dan graag een bericht naar

Veel succes en voetbalplezier!

Handleiding WEDSTRIJDZAKEN APP

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden