Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC VVC MO15-2 krijgt voetbalclinic van ex prof Glenn Helder

Afgelopen vrijdag hebben de meiden van de MO15-2 een voetbalclinic gekregen van niemand minder van ex Oranje international Glenn Helder.

Voetbal Clinic :: Glenn Helder

Het initiatief voor deze Clinic is genomen door Mieke Eenschoten, een enthousiaste moeder die de handschoen heeft opgepakt en aan het proberen is om de spirit en plezier in het meidenteam weer helemaal terug te krijgen. Met veel nieuwe meiden dit jaar, de corona en de wat mindere resultaten is dit een uitdaging, maar met initiatieven zoals deze moet dit gaan lukken.

Door een oproep van haar dochter Demi om haar moeder voetballes te geven op Instagram, heeft Glenn Helder gereageerd en toegezegd te komen helpen en van het één kwam het ander en zijn er afspraken gemaakt. Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Met een heel camerateam van NH nieuws is de clinic ook nog eens vastgelegd en zal op TV worden uitgezonden op maandag 31 mei om 17:10 uur uur op de zender NH Nieuws (zie bijgaande link of kijk op TV). Glenn heeft zelfs toegezegd deze clinic nog een paar keer met de meiden te gaan herhalen.

De meiden hebben enorm genoten en er werd afgesloten met een lekker ijsje welke gesponsord is door Demi Eenschoten, eigenaar van IJSJE VAN EEN MEIJSJE (te boeken via Instagram voor feesten en partijen)

Glenn, Mieke en Demi, namens FC VVC veel dank voor het regelen van dit evenement. Onderstaand nog een aantal actiefoto's en vooral allemaal kijken komende maandag NH Nieuws 17:10 uur kanaal 509 KPN en kanaal 707 Ziggo.

Biografie Glenn Helder
Glenn Helder begon met voetballen bij de Leidse amateurvoetbalclub Oranje Groen, Daarna speelde hij bij het Leidse UVS, voordat hij in de jeugdopleiding van Ajax belandde. Hij maakte hij in het seizoen 1989/1990 zijn profdebuut bij Sparta Rotterdam. Na vier jaar in Rotterdam te hebben gevoetbald en in 93 wedstrijden negen keer te hebben gescoord, volgde Vitesse.

Helder speelde vier interlands voor Oranje, waarin hij niet tot scoren kwam.

In de winterstop van het seizoen 1994/1995 verkaste hij voor een transferbedrag van 5,4 miljoen gulden naar het Londense Arsenal. Bij Arsenal maakte hij op 21 februari 1995 zijn debuut. In het seizoen 1996/1997 werd hij verhuurd aan het Portugese Benfica. In het daaropvolgende seizoen verhuurde Arsenal hem aan NAC.

Na NAC Breda speelde hij nog bij het Chinese Dalian Wanda en het Hongaarse MTK Boedapest. Na een langdurige revalidatieperiode, die hij grotendeels bij RBC Roosendaal doorliep, speelde hij in het seizoen 2002/2003 bij TOP Oss

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden