Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Jaydion Polonius (O11-1) naar AFC Ajax!

Na succesvolle stages bij AZ, Feyenoord en Ajax heeft Jaydion van alle clubs gehoord dat ze graag een plekje voor hem reserveren voor het seizoen 2019/2020.

Jaydion Polonius

Een enorm lastige keuze voor Jaydion en zijn sportieve familie. Bij AZ heeft hij 1,5 jaar zijn kunsten mogen vertonen en was het voor veel trainers al een verrassing dat ze hem niet afgelopen seizoen hadden aangenomen. Dit seizoen heeft Jaydion zich dusdanig sterk verder ontwikkeld dat geen profclub meer om hem heen kon. Begin dit seizoen volgde er een stage bij Feyenoord. Hier lieten ze hem al zeer snel weten dat ze hem graag naar Rotterdam wilde halen. Uiteraard liet ook Ajax niet lang meer op zich wachten en wist hij ook daar de trainers en hoofd opleiding te overtuigen. Uiteindelijk heeft hij dus gekozen voor de club waar hij al van jongs af aan fan van is.

Dat Jaydion een ijzersterke persoonlijkheid heeft wisten we al, maar de manier waarop hij zijn keuze heeft gemaakt en ook gecommuniceerd heeft is van grote klasse. Hij wilde absoluut zelf AZ en Feyenoord bellen om hen te bedanken voor de stages en zijn keuze voor Ajax uit te leggen. Petje af...

Na Randall (Ajax seizoen 16/17), Luka (Ajax sinds seizoen 17/18) en Mats en Taecke (AZ sinds seizoen 18/19) is Jaydion alweer de 5de speler uit het geboortejaar 2008 die onze club verlaat voor een top BVO. Ook is hij na Cino Cloos (O9-1) de 2de jeugdspeler van FC VVC die na dit seizoen bij Ajax gaat spelen. Qua jeugdopleiding laten wij hiermee zien dat we een goed bezig zijn en staan we inmiddels met al onze teams in de top 10 van de regio West 1.

Wij zijn mega trots op Jaydion en wensen hem heel veel succes en plezier bij AFC Ajax!

Jaarplanning 2022-2023

FC VVC Selectie - Union SV :: Loon op Zand

KNVB Spelregelbewijs 2022

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

Voetbalschoenen Voetbal Geest

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden