Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

Scheidsrechters

Flink te kort aan scheidsrechters

Dit is een oproep aan alle teams van FC VVC wij van de Arbitrage kunnen niet alle teams van VVC voorzien van een scheidsrechter dit komt omdat wij een chronische tekort aan scheidsrechters hebben.

Lees meer...

Het nieuwe scheidsrechter seizoen is weer begonnen!

Wij zijn dan ook weer op zoek naar scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen willen leiden. De JO10 t/m de Senioren teams hebben scheidsrechters nodig. De lagere teams hebben spelbegeleiders nodig. Vaak is dit een ouder.

Lees meer...

Spelregelwijzigingen per 1 juni 2017

Met ingang van seizoen 2017 - 2018 is een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd door de International Football Association Board (IFAB). De spelregelwijzigingen zijn per 1 juni 2017 van kracht.

Lees meer...

LBI Elektrotechniek sponsor nieuw scheidsrechters tenue

FC VVC Scheidsrechters nieuw tenue

Je hebt het al gezien tijdens thuiswedstrijden. Onze vaste scheidsrechters hebben een nieuw tenue. De scheidsrechters die wekelijks of om de week bij verschillende wedstrijden worden ingedeeld of die fluiten bij een vast team hebben het tenue gekregen. Jongens en meiden en ouders die af en toe fluiten, krijgen het in bruikleen.

Het tenue is gesponsord en geleverd door LBI Elektrotechniek, het bedrijf van Leon Bakker. De aanschaf van extra tenues was mogelijk door een initiatief van actieve vrijwilligers.

Lees meer...

Spelregel wijzigingen

De spelregelcommissie van de FIFA heeft de spelregels dit jaar flink aangepast. Veel aanpassingen zijn vooral tekstueel. Het doel was om het korter en bondiger te omschrijven. Dat is gelukt, het ‘boek’ is bijna de helft minder dik. Verder is een aantal inhoudelijke wijzigingen in de regels doorgevoerd.

Lees meer...

Oproep Scheidsrechters

Aan de ouders/verzorgers van de spelers van de A/B/C/D-teams van Fc VVC

Fc VVC mag zich verheugen met een grote groei in het aantal jeugdteams. We proberen als vereniging uiteraard de organisatie hierin mee te laten groeien, maar op een aantal vlakken lukt dat nog onvoldoende.
ScheidsrechtersFc VVC heeft 5 Verenigingsscheidsrechters tot haar beschikking die regelmatig onafhankelijk wedstrijden leiden van teams van Fc VVC. Gezien het grote aantal jeugdteams van Fc VVC is dit echter veel te weinig om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. Daarom wordt vanaf het seizoen 2015/2016 dan ook een andere opzet van kracht:

Lees meer...

Invoering 10-minuten tijdstraf bij een 1e gele kaart

Dame en Heren scheidsrechters van Fc VVC,

Komend weekend start het nieuwe seizoen 2013/2014 met een bekerprogramma.

Zoals bekend neemt de KNVB maatregelen tegen ongewenst gedrag op het veld. De komende periode worden onder meer de volgende maatregelen ingevoerd:

  • Visuele controle van spelerspassen door de scheidsrechter
  • 10-minuten tijdstraf bij een gele kaart
  • Spelregelbewijs voor jeugdspelers

De 10-minuten tijdstraf bij een gele kaart gaat per direct komend weekend in, de overige maatregelen volgen later. Zodra de invoering daarvan een feit is laat ik dit jullie weten, inclusief een praktische uitleg en/of toepassing.  

Wat houdt de 10-minuten straftijd in en wat zijn de consequenties voor spelers en de scheidsrechter? Hieronder een uitleg uit het document spelregels 2013/2014 van de KNVB:

Lees meer...

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden