FC VVC - Bestuur & Organisatie

Karin Dol-Mul nieuw Bestuurslid Jeugdzaken bij FC VVC

Namens het Bestuur van FC VVC zijn wij blij jullie te kunnen melden dat wij Karin Dol bereid hebben gevonden om invulling te geven aan de vacante positie van Bestuurslid Jeugdzaken bij FC VVC.

Jeugdbestuur :: Karin Dol-Mul

Karin is het aanspreekpunt van alle vragen omtrent Jeugdzaken en is als zodanig afgevaardigde in het Bestuur voor Jeugdzaken. Wij zijn er van overtuigd, dat met de aanstelling van Karin Jeugdzaken goed vertegenwoordigd is op de agenda van onze vereniging.

Over Karin:

Met twee voetballende zoons bij de jeugd van FC VVC heb ik als ouder mogen ervaren hoe belangrijk het is om je als vrijwilliger in te zetten voor de club. De afgelopen jaren heb ik dat zelf actief gedaan op het veld. De ervaringen op het veld en de mooie gesprekken die ik heb gehad met de andere vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor de club hebben mij het zetje gegeven om mij voor alle voetballende jeugd van FC VVC in te gaan zetten. Als bestuurslid Jeugdzaken van FC VVC zal ik mij verder inzetten voor de voetballende jeugd van FC VVC.

Heeft u vragen over hoe u uw bijdrage kan leveren aan het jeugdvoetbal of een vrijwilligerstaak te vervullen? Mail dan naar: of 06-28595696

FC VVC Nieuw-Vennep