FC VVC - Bestuur & Organisatie

Kracht door eenheid.

Beste leden,

Morgen begint officieel het seizoen 2015-2016. Na een intensieve en lange voorbereiding kunnen we dan weer met z’n allen gaan doen waarvoor we ons ultimo in de basis allemaal bij een voetbalclub hebben aangesloten. Reikhalzend en vol sportieve ambities kijken wij er naar uit.

Na de ALV van juni jl. waarin, onder andere, unaniem akkoord werd gegeven aan de invoering van een selectiespeler bijdrage van 50,- per seizoen, aan het ontwikkelen van een “Beter Voetbal” project en aan een solide begroting zijn we met alle commissies vol aan de bak gegaan om gereed te zijn voor het nieuwe seizoen.

Natuurlijk gaat dit allemaal niet in een keer vlekkeloos en natuurlijk zijn er zaken voor verbetering vatbaar. Maar ik garandeer u dat alle VRIJWILLIGERS in alle lagen van onze club hun uiterste best hebben gedaan en blijven doen om weer een fantastisch voetbalseizoen mogelijk te maken.

In een eerder geplaatst artikel op onze site kunt u zien dat we op verschillende plekken binnen onze vereniging nog op zoek zijn naar enthousiast vers bloed. Het mag uit oogpunt van ambitie en het mag uit het oogpunt van maatschappelijke verantwoordelijkheid of betrokkenheid. Wat uw argument ook is, wij ontvangen u met open armen. De enige voorwaarde die wij van u vragen is dat u de titel van deze column ten volle onderschrijft.

Ter inspiratie verzoek ik u allen met klem om toch (nog) eens de tijd te nemen om op onze site, onder het kopje “van de bestuurstafel” de “back to basics” filmpjes van de KNVB te bekijken. Naast het feit dat het ware kunstwerkjes zijn, zijn ze ook zeer herkenbaar, hilarisch en met een duidelijke boodschap. Wij als bestuur hebben dit “back to basics” project in ieder geval tot speerpunt van onze vereniging gemaakt. Gun uzelf een half uurtje, schenk wat te drinken in en geniet van de filmpjes.

Namens het voltallige operationeel bestuur wensen wij u een mooi seizoen toe, en mocht u op zaterdagmiddag een gaatje in uw agenda hebben, kom dan eens kijken bij ons eerste elftal. We zijn er trots op dit seizoen een kwalitatief zeer hoogwaardige selectie te hebben. Samen met de technische staf onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Rini van Roon gaan wij dit seizoen hoge ogen gooien in de competitie.

Weet u hoe dat Komt? Kracht door eenheid……Let maar op!

Tot op de velden,

Namens het Hoofdbestuur,
Peter Klabbers,
Marcel Bogaard
George Borst

fcvvc