Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Nieuwsbrief 1 van de Stuurgroep Back to Basics

Achter de schermen wordt er door een aantal enthousiastelingen en bestuursleden hard gewerkt om tot een organisatie te komen, waarbij de invulling moet leiden tot meer duidelijkheid voor onze leden, maar ook de vrijwilligers en betaalde krachten (trainers).

Onder de naam Stuurgroep Back to Basics zijn Peter Klabbers, George Borst, Niels Ippel, Jeroen Griffioen, Martin van Straten, John Hagman, Ruud Donker, Jos van Zeijl, Piet Krop en Arie Jaap van Rijn druk bezig één en ander handen en voeten te geven. Doelstelling is om die nieuwe organisatie van onze club per ingang seizoen 2014-2015 opgetuigd te hebben. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte aangaande (ingrijpende) veranderingen.

Bent u nieuwsgierig wat ons heeft geïnspireerd, dan raden wij u aan even de tijd te nemen en de filmpjes via deze links te bekijken: 

FILM BACK TO BASIC

FILM BACK TO BASICS 2 - STUREN OP VERENINGEN

 

Stond er een tijdje geleden vanuit het Hoofdbestuur een aardig stukje te lezen: “Er gaat gelukkig ook heel veel goed”, intussen kunnen we meer tastbare zaken melden.

Zo zullen we op korte termijn een Algemene leden Vergadering (ALV) uitschrijven, om iets meer te vertellen over ons aller f.c. V.V.C.

Los van de organisatie structuur van VVC zelf, veranderen er om ons heen ook een heleboel zaken, waar wij geen invloed op hebben. We hebben er echter wel rekening mee te houden en ons beleid hierop af te stemmen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de gewijzigde Wet Alcoholgebruik.

Per 1 januari 2014 is die wet gewijzigd en hoe vervelend misschien ook, wij als fc VVC hebben ons hieraan te conformeren.  Daartoe is al een presentatie gegeven aan bestuursleden en kantine coördinatoren, maar wij zijn met z’n allen verantwoordelijk voor de handhaving ervan.

Dan zijn er nog een aantal zaken veranderd in de kantine. Er kunnen namelijk VVC betaalpasjes worden verkregen, waarmee u consumpties kunt betalen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Ten eerste zal er in de toekomst minder “cash” geld in omloop zijn en verminderen daarmee risico’s die met contant geld gepaard gaan. Aan de andere kant koopt u ook consumpties met 10% korting en kunnen de pasjes in de kantine via de pinautomaat opgeladen worden.

Binnenkort zal ook een terrasomheining komen voor de kantine, waarbuiten geen alcohol mag worden gebruikt. Dit zijn weer regels die door de KNVB worden opgelegd en ook hieraan zullen wij als club, ons moeten houden. Sancties bij overtreding zijn intussen bekend en die zijn niet mals!

Er zijn echter ook zaken die direct onze aandacht vragen. Daarom zijn wij extra blij aan te kunnen kondigen dat John Hagman zich (weer) opgeworpen heeft om met onmiddellijke ingang de functie van Jeugdvoorzitter op zich te nemen. Daarmee wordt voorzien in een dringende behoefte, het uitgedunde jeugdbestuur aan te vullen en sturing te geven.

Voor vragen, opmerkingen, commentaar en/of suggesties:

Namens het Hoofdbestuur
Peter Klabbers
George Borst

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden