Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

EINDFEEST VOOR JONG EN OUD OP ZATERDAG 25 MEI 2024

ZATERDAG 25 MEI MINI FOODTRUCK FESTIVAL

Beste speler/lid/supporter van FC VVC, aan elk voetbalseizoen komt een einde. Bij het ene elftal leidt dit tot een kampioenschap, bij een ander elftal tot degradatie.

En dan heb je ook nog de elftallen die geruisloos het voetbaljaar afmaken. Maar daar gaat het nu niet over. Wij gaan het seizoen weer op een spectaculaire manier afsluiten!

Maar hoe…?!

Begin van de middag
Voor alle spelers van onze onderbouw teams (JO08 t/m JO012) wordt er een eindfeest georganiseerd. Dit eindfeest wordt mogelijk gemaakt met de opbrengst van de verkochte loten van de Grote Clubactie 2023. Ook zullen alle jeugdelftallen, die kampioen zijn geworden, gehuldigd worden! Het programma wordt nog bekend gemaakt aan de jeugdteams.

Na afloop van alle wedstrijden zullen wij de senioren in het zonnetje zetten. De elftallen hebben zelf aangegeven wie van hun elftal speler van het jaar is geworden. Door middel van een naamplaatje op een bord in de hal zal de speler van het jaar altijd bekend blijven. Daarnaast zal het elftal wat het best heeft gepresteerd in het afgelopen seizoen worden gehuldigd.

Vanaf 16.30u – Muziek en Mini Foodtruck Festival
Als iedereen door de voorzitter is bedankt voor zijn of haar bijdrage in het afgelopen seizoen, heeft de DJ al de nodige muziek gedraaid zodat wij in de juiste stemming komen. De DJ zal draaien tot 21.00 uur.

Ook dit jaar zal er live muziek zijn om het feestgedruis nog wat meer op te stoken zodat wij helemaal uit ons dak kunnen gaan. Hopelijk wordt het een avond om niet te vergeten en kunnen wij daarna rustig op vakantie zodat wij in september weer met het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Dit jaar eens iets anders dan de traditionele BBQ. Nick van Nick’s Foodtruck zal ons voorzien van overheerlijk eten. Benieuwd naar de foodtrucks? Wij denken dat dit helemaal goed komt.

De kosten zijn € 15,00 per persoon ongeacht de leeftijd.

Op zaterdag 18 mei tussen 12:00u en 15:00u, woensdag 22 mei tussen 19.00u en 20.00 en donderdag 23 mei tussen 19:00u en 20:00u kunt u in de kantine betalen voor het eten vanuit de mini foodtrucks. U krijgt de muntjes voor het eten direct mee.

Op zaterdag 25 mei tussen 12.00u en 15.00u gaan de niet opgehaalde muntjes in de vrije verkoop. Via onze socials wordt u geïnformeerd voor hoeveel personen er nog muntjes beschikbaar zijn.

Inschrijven kan tot en met 15 mei via de link in deze brief. Reageer snel: VOL = VOL!

Wij zien jullie graag op 25 mei!

FC VVC Bestuur
Commissie Eindfeest

FC VVC Nieuw-Vennep

 

SCW 1- FC VVC  1 :: Loon op Zand

SPONSORS SEIZOEN 2023 - 2024

Voetbalverslagen FC VVC 1 Zaterdag

FC VVC Jaarplanning 2023-2024

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen