Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Coronaregels Kantine FC VVC

Wij zijn weer open! Wat fijn dat wij alle teams en ouders weer kunnen zien en spreken.

Het is best een beetje spannend om open te gaan; is de route wel oké, gaat iedereen zich veilig voelen en kunnen wij het met elkaar opbrengen om ons aan de opgelegde afspraken te houden. Als kantine moeten wij ons houden aan de horeca protocollen. Alleen met elkaar kunnen wij er voor zorgen dat de kantine open kan blijven!

Zoals u zult zien, hebben wij de kantine anders ingericht. Er is een vaste tafelopstelling. Verplaatsen van het meubilair is dan ook niet toegestaan. Ook hebben wij looproutes aangebracht. Gelukkig kunnen wij ook weer een terras neerzetten. Met een gedeelte van de opbrengst van de Grote Clubactie van vorig jaar hebben wij picknick tafels en nieuwe terrasstoelen met tafels kunnen kopen. Dus lekker met elkaar zoveel mogelijk naar buiten.

Wij proberen als kantine-vrijwilligers er alles aan te doen om jullie een zo goed mogelijk gevoel te geven deze komende periode. Laten wij het samen doen! en ons houden aan de volgende maatregelen:

 • Schrijf je in als bezoeker. Bij de ingang van de kantine ligt een intekenlijst. Kleine moeite groot gebaar!
 • Volg in de kantine de looplijnen en de aanwijzingen van het kantine personeel.
 • Staan in de kantine is niet toegestaan. Iedereen dient van de zitplaatsen gebruik te maken. Rekening houdend met de 1,5 meter afstand, zijn er ± 60 zitplaatsen in de kantine. Geen zitplaats meer beschikbaar? Helaas dan geen toegang tot de kantine.
 • Het verplaatsen van meubilair is niet toegestaan.
 • Als alle zitplaatsen in de kantine bezet zijn, dan kun je nog wel je bestelling plaatsen en mee naar buiten nemen naar het terras of naar het veld (coffee to go en broodjes to go). Ook is het mogelijk om een thermoskan koffie te bestellen en deze mee te nemen naar het veld, snel en makkelijk!
 • Ook op het terras is staan niet toegestaan. Er geldt een maximum van ± 50 zit-plaatsen en ook hier geldt: geen zitplaats, dan geen toegang tot het terras.
 • Betalen kan alleen met pin en/of VVC pas. Contant afrekenen is niet meer mogelijk.
 • De keuken is open echter met een beperkt assortiment. Hou tijdens het wachten op een bestelling uit de keuken 1,5 meter afstand van elkaar en volg de looprichting bij en naar het keukenbuffet.
 • Als het erg druk is in de kantine en op het terras probeer dan je verblijf zoveel mogelijk te beperken, alleen dan kunnen andere leden en onze gasten ook gebruik maken van de kantine.
 • Om drukte aan de bar te vermijden graag per team of gezelschap door 1 persoon een bestelling laten plaatsen. Bij de bar liggen bestelbonnen voor broodjes en snacks. Hiermee kan per team of tafel een bestelling geplaatst worden. Snel makkelijk en minder beweging in de kantine.
 • Er is geen contant geld meer in de kantine. De VVC betaalpas is heel erg makkelijk, ook voor kinderen die nog geen pinpas in hun bezit hebben. Ook een VVC betaalpas voor het team (teampas) is mogelijk, je kan hier met elkaar geld op storten. Klik hier en vraag de pas zo snel mogelijk aan.

Betaalpas 2019

 • Jongeren onder de 18 kunnen gaan zitten (of staan) in het sponsorhome, voor nu omgedoopt tot jeugdhonk. Een leuke ruimte om met elkaar te chillen.
 • Wij zullen onze uiterste best doen om alles extra te reinigen.
 • Ook dit seizoen is de verplichting vanuit VVC om 1 à 2 keer per seizoen te komen helpen achter de bar. De team-ouders worden door middel van een mail uitgenodigd. Zoals u begrijpt, verwachten wij nu alleen nog vaste teams die de hele ochtend of middag blijven. Er kan dus niet meer gewisseld worden binnen het team.

Om de kantine van FC VVC open te kunnen houden, zijn wij nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen als teamcoach. Dit is voor ongeveer 1x per maand. Je ondersteunt het ouder-team dat achter de bar staat, super leuk om te doen. Wij zien jullie heel graag komen

Tot ziens in de kantine, het jeugdhonk of op het terras.

Sportieve groet,
De kantinecommissie FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden