Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

De meiden nemen FC VVC over

17 April staat in het teken van meidenvoetbal. FC VVC organiseert die dag het eerste meiden-mix- toernooi. Wij zoeken enthousiaste speelsters, sponsoren én een reporter om er een onvergetelijke dag van te maken.

MeidenMixToernooi2021

Toernooi
Alle deelneemsters (lid van FC VVC) spelen korte wedstrijden van 15-20 minuten op half veld. De teams bestaan uit 7-8 speelsters en we mixen de teams zodat ieder team gelijke kansen heeft.

  • Wanneer : Zaterdag 17 april
  • Tijden : Aftrap 14.00 uur / einde rond 17.30 uur
  • Competitie : We spelen een halve competitie, kruisfinales en een finale Teams - We gaan voor 10 teams, die elk minimaal 4 wedstrijden spelen

Het terrein is alleen open voor de speelsters en organisatoren. Zo kunnen we dit toernooi veilig organiseren én ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Sponsoren
Een goed toernooi kan niet zonder goede sponsoren. Van snacks en drinken voor de speelsters tot een bekers voor de winnaars en vaantjes voor alle deelneemsters, wij zoeken bedrijven die ons willen ondersteunen. Een oproep aan alle ouders en speelsters om mee te denken over mogelijke sponsoren of om zelf iets te regelen (graag in overleg met de organisatie).

Meiden in de spotlight
Teambuilding, een sportieve bijdrage, of gewoon voor de leuk, allemaal redenen om de meiden van FC VVC een keer in de spotlight te zetten met een eigen toernooi. We zijn trots op onze meiden! En willen ze graag een podium geven om meidenvoetbal nog meer te promoten.

We zoeken dan ook een racende reporter die verslag wil doen van dit toernooi en zorgt voor een wervend artikel in het Witte Weekblad of andere regionale bladen/sites en misschien wel bij de KNVB.

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden