Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Een vereniging zonder vrijwilligers bestaat niet,

daarom zijn wij zo blij met alle hulp die wij elk seizoen krijgen!

Ook aankomend seizoen kunnen wij niet zonder vrijwilligers en hebben wij jullie hulp hard nodig om aan een leuke en kwalitatief goede vereniging te bouwen.

Waar andere verenigingen een verplichting op hulp leggen, willen wij dit absoluut niet maar dan moet er wel genoeg hulp zijn. Daarom vragen wij jou als vader of moeder, opa of oma, verzorger of speler om je aan te melden voor aankomend seizoen zodat we met zijn allen weer een leuk seizoen bij FC VVC kunnen beleven. Indien je twijfelt of je dit wel kan of over de tijdsbesteding wat begrijpelijk maar ieder uurtje hulp is welkom, schroom dan niet om contact met ons op te nemen om een oriënterend gesprek aan te gaan of je iets kan beteken voor VVC.

Mocht je interesse gewekt zijn en/of wil je meer informatie laat het ons weten (via de email:) dan gaan we graag met je in gesprek.

Er zijn meerdere functies waarvoor we meerdere personen zoeken bij FC VVC

Coördinator meisjes teams FC VVC
Zorgen voor een aanspreekpunt voor de leiders en aanvoerders van de meidenteams binnen de jeugd. Binnen deze snel groeiende commissie zoeken wij ondersteuning en een centraal aanspreekpunt om ook deze meiden te begeleiden binnen de vereniging. Voor deze functie gaat het met allen om organisatorische zaken want voor het voetbaltechnische gedeelte is al een coördinator.

Senioren coördinator FC VVC
Zorgen voor een aanspreekpunt voor de leiders en aanvoerders van de seniorenteams.  

Secretaris/Secretaresse
Wij hebben meerdere administratieve taken waarvoor wij mensen zoeken om ons te ondersteunen, deze taken kunnen vanuit huis en naar eigen invulling ingedeeld worden.

Planner/ Roostermaker
Om alle zaken binnen de vereniging te coördineren tussen de verschillende commissies binnen de vereniging zijn wij op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om roosters en schema’s in elkaar te puzzelen.

Gastheer / Gastvrouw
Bezoekende verenigingen moeten hun weg zien te vinden binnen FC VVC, tevens moeten zij adminstratief nog een aantal zaken regelen. Om deze teams te begeleiden zoeken wij enthousiaste mensen die het leuk vinden om deze jongens en meisjes op weg te ontvangen en op weg te helpen.

Kantine coördinator
In onze kantine komen ieder weekend veel bezoekers, om deze bezoekers van een kopje koffie, drankje of iets te eten voorzien hebben wij teams die op toerbeurt achter de bar staan. Om deze mensen op weg te helpen achter de bar zoeken wij enthousiaste mensen die dit eens in de paar weken willen verzorgen.

Scheidsrechterbegeleider FC VVC
De scheidsrechter begeleider is een enthousiaste, communicatief vaardige persoon die het leuk vindt om (jonge) scheidsrechters te begeleiden tijdens het fluiten. Je helpt deze (jonge) mensen om zelfverzekerd in het veld te staan en om duidelijke beslissingen te nemen.

Pupillen scheidsrechter FC VVC
Voor FC VVC is het van groot belang dat we voldoende scheidsrechters beschikbaar hebben om alle wedstrijden te kunnen fluiten omdat bij iedere voetbalwedstrijd een scheidsrechter nodig is. Waar heel vroeger de KNVB voldoende scheidsrechters had om voor iedere wedstrijd een scheidsrechter aan te stellen, loopt het aantal scheidsrechters tegenwoordig heel snel terug.

Met vriendelijke groet namens de organisatie,
Marco vd Maden, Andre Derks, Joep Bleije.
Organisatie FC VVC

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden