Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

FC Köln wint FC VVC Ultimate Football Tournament

Onder prachtige weersomstandigheden werd op zondag 25 augustus op het complex van FC VVC een prachtig internationaal Onder 10 toernooi gespeeld met deelname van nationale en internationale topclubs.

FC VVC Nieuw-Vennep - UFA

Zo vertoonden o.a. de jeugdploegen van Lechia Gdansk uit Polen, 1. FC  Köln en Fortuna Düsseldorf uit Duitsland, KV Mechelen, STVV (St. Truiden), PSV, FC Utrecht en ADO Den Haag hun voetbalkunsten in Nieuw-Vennep.

Al snel bleek dat de jongens van 1. FC Köln, St. Truiden, PSV en ons eigen FC VVC tot de kanshebbers op toernooiwinst zouden behoren. Maar ook o.a. Fortuna Düsseldorf, FC Utrecht, ADO Den Haag en Roda JC kwamen sterk voor de dag.

In de halve finales wist 1. FC Köln in een zeer spannende wedstrijd, die enorm gelijk op ging, te winnen van VVC. Na 15 minuten was de stand 1-1, waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. Deze werden door 1. FC Köln net iets beter genomen. Daardoor bereikten zij de finale en moest VVC genoegen nemen met de strijd om de 3e en 4e plaats. In de andere halve finale gingen PSV en STVV de strijd met elkaar aan. Hier wist PSV met 3-0 de overwinning te grijpen.

Dit alles resulteerde in een zeer mooi affiche als finale: 1. FC Köln - PSV. Deze twee ploegen hadden gedurende het toernooi al laten zien, dat ze zeer sterke ploegen hebben. PSV had zelfs alles gewonnen zonder één doelpunt tegen te krijgen. Maar in de finale was helaas het beste er af bij PSV, waardoor 1. FC Köln uiteindelijk vrij eenvoudig met 4-0 kon winnen. Hierdoor gingen zij er met de toernooiwinst vandoor. Ook de prijs voor de beste keeper ging naar 1. FC Köln.

Ook PSV wist naast de beker voor de 2e plek nog een individuele prijs mee naar huis te nemen.

Uit hun gelederen kwam de beste speler van het toernooi.VVC wist beslag te leggen op de derde plaats door in de troostfinale STVV te verslaan. De eindstand na 15 minuten was 1-1 met de gelijkmaker voor VVC uit een vlak voor tijd gegeven strafschop. VVC wist uiteindelijk de strafschoppen beter te nemen dan STVV, waardoor zij de beker voor de 3e plaats in ontvangst mochten nemen.

Al met al weer een zeer geslaagd toernooi, dat voor herhaling vatbaar is. Dat zou betekenen dat volgend jaar alweer voor de 5e keer bij de start van het seizoen een internationaal jeugdtoernooi georganiseerd zou worden. Een jubileumeditie, waarbij de organisatoren grootse plannen hebben voor een zeer sterk deelnemersveld, zo is uit betrouwbare bron vernomen.

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden