Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Spanning neemt toe in strijd om Corona Cup

Afgelopen zaterdag stond ronde 2 in de strijd om de O11 Corona Cup op het programma. Er was veel strijd te zien en vooral ook veel plezier bij de kinderen. En er viel ook veel te genieten. Mooie aanvallen, prachtige doelpunten, prima verdedigende acties en fantastische reddingen van keepers.

Corona Cup 2020

Hoe verliepen de wedstrijden dit keer?

We beginnen dit keer met poule B. Daar pakte Bayern München zijn eerste punten. Weliswaar nog niet door te winnen, maar wel door in de 3 wedstrijden tegen Ajax 5x te scoren. En die leveren ook punten op tot maximaal 5 per wedstrijd. Ajax pakte dus wel 3x de winst en wel met 5-2, 5-1 en 7-1. De andere wedstrijd in deze poule zorgde voor veel spanning. Nadat Real Madrid in zijn eerste wedstrijd nog met 3-2 wist te winnen van Manchester City, werd het in de 2e wedstrijd maar liefst 5- 0 voor Manchester City. De 3e wedstrijd ging mooi gelijk op, maar Manchester City wist toch nipt met 3-2 te winnen. Real Madrid scoorde nog wel de gelijkmaker, maar die viel net na het laatste fluitsignaal en werd dus niet geteld.

In poule A had Liverpool vorige week 3x gewonnen en tegenstander Borussia Dortmund 2x. Deze twee teams lieten in hun wedstrijden ook zien echt aan elkaar gewaagd te zijn, want de eerste twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel (3-3 en 2-2). Maar in de laatste wedstrijd trok Liverpool toch duidelijk aan het langste eind met een 5-1 overwinning.

De andere wedstrijden in deze poule gingen tussen Barcelona en Juventus. Deze twee topteams gaven elkaar geen duimbreed toe. Barcelona wist weliswaar de eerste wedstrijd nog net aan te winnen met 3-4, maar de tweede wedstrijd ging echt gelijk op en eindigde in 1-1. In de laatste wedstrijd wist juist Juventus nipt de overwinning te grijpen met 1-0. De punten werden hier dus mooi verdeeld.

Dit alles levert de volgende stand op na 2 speeldagen:

Poule A  
Liverpool 39 punten
Dortmund 23 punten
Juventus 20 punten
Barcelona 16 punten
   
Poule B  
Ajax 37 punten
Manchester City 35 punten
Real Madrid 16 punten
Bayern München 4 punten

In poule A lijkt Liverpool dus met de 1e plaats aan de haal te gaan, maar daaronder is nog alles mogelijk.

In poule B juist een spannende strijd om de 1e plaats en volgende week spelen Ajax en Manchester City tegen elkaar!

Volgende week zullen we weten hoe de kruisfinales eruit gaan zien. Blijf dus de verslagen volgen om op de hoogte te blijven van de ontknoping in de poules en hoe de strijd om de Corona Cup zich verder ontwikkelt.

 

OSC 1 - FC VVC 1 Bekerwedstrijd

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden