Hoofdsponsor Loon op Zand

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Stand van zaken bij FC VVC

Ondanks dat het voetbalseizoen 2019-2020 volledig voorbij is wil niet zeggen dat er NIKS meer gedaan wordt bij FC VVC.

Stand Van Zaken

Onderhoud aan de velden
Zoals een groot man al eerder heeft gezegd, heeft elk nadeel zijn voordeel. Omdat alles nu stil ligt heeft FC VVC met de gemeente afgesproken dat het groot onderhoud aan de velden nu al wordt uitgevoerd in plaats van midden/eind juni. Zo is het mogelijk om de velden royaal op tijd er spik en span uit te laten zien, zodat als wij de mooiste sport weer mogen beoefenen en volgend seizoen op biljartlakens kunnen voetballen.

Inzameling voetbalmaterialen
Om ook de tijd te gebruiken die we nu hebben zal in de week van 20 april de inzameling gaan plaats vinden van ALLE materialen zodat wij een inventarisatie kunnen maken van wat we nog hebben en wat er eventueel besteld moet worden. Zo is alles op tijd compleet om het nieuwe seizoen te beginnen. Vanuit de leeftijdscoördinatoren zullen jullie op de hoogte gehouden worden op welke momenten de trainers verwacht worden bij FC VVC. In verband met het voldoende afstand bewaren zal er een strak schema komen waarop de materialen ingeleverd kunnen worden. Op deze manier nemen wij de maximale maatregelen om de veiligheid te waarborgen. Het complex blijft verder gewoon gesloten.

Teamindelingen
Ook zullen wij starten met de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. Hiervoor zijn de leeftijdscoördinatoren en de Hoofden Jeugd Opleiding gevraagd om zich hierover te buigen om zo ook dit in een eerder stadium te kunnen gaan coördineren.

Zoals jullie zien wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt om alles voor het komende seizoen weer prima in orde te krijgen. Wij proberen hierover zo veel en zo snel mogelijk meer te kunnen communiceren. In de tussentijd hou vol, anderhalve meter, en stay Safe!!!

Met sportieve groet,
Marc Heisterkamp
Verenigingsmanager FC VVC

FC VVC Nieuw-Vennep

FC VVC 1 - SPORTING LEIDEN 1 :: Loon op Zand

De Rustende Jager

FC VVC Betaalpas

Sponsor FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

Algemeen Jeugdsponsor - Clean Trend b.v.

CleanTrend

Nieuwe Sponsors Seizoen 2021 - 2022

Banner Nieuwe Sponsors 2021

Voetbalschoenen Voetbal Geest 2020

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden