Loon Op Zand

HappyKids

FC VVC - Club Informatie / Nieuws

Strijd om Corona Cup nadert ontknoping

Afgelopen zaterdag waren de kruisfinales in de strijd om de O11 Corona Cup. En wat waren ze spannend!

FC VVC Corona Cup 2020

Nu zou bepaald worden wie de finale in de Goud-poule zouden gaan spelen en wie verwezen zouden worden naar de strijd om de 3e en 4e plaats. Maar ook zou bepaald worden wie de finale zouden gaan spelen in de Zilver-poule. En bij een toernooi is er ook (helaas) altijd een wedstrijd om de laatste plaatsen (plek 3 en 4 in de Zilver-poule). Wie zouden zich plaatsen voor al deze wedstrijden, die volgende week zorgen voor de ontknoping van dit spannende toernooi.

De eerste kruisfinale in de Goud-poule ging tussen Barcelona, dat de afgelopen 2 weken sterk presteerde, en de winnaar van poule B, Ajax. Barcelona bevestigde meteen zijn goede vorm door de 1e wedstrijd met 4-1 te winnen. Maar Ajax herstelde zich knap en won de 2e wedstrijd met 4-0. De 3e wedstrijd zou daarmee beslissend zijn. Deze werd met 3-1 gewonnen door Ajax, waardoor Ajax als 1e de eindstrijd wist te bereiken.
De tweede kruisfinale voor een plek in deze finale volgende week ging tussen het ongenaakbaar geachte Liverpool en Manchester City. De 1e wedstrijd eindigde in een nipte overwinning voor Manchester City (3-4). Dat was al verrassend te noemen, maar daarna was Manchester City pas echt los en werd Liverpool met 7-1 en 6-1 aan de kant gezet. Hierdoor werd niet het favoriete Liverpool, maar Manchester City de 2e finalist.

In de strijd in de Zilver-poule ging de eerste kruisfinale tussen Real Madrid en Borussia Dortmund. Dat deze twee ploegen aan elkaar gewaagd waren, bleek wel uit de 1e wedstrijd die in 2-2 eindigde. Ook de 2e wedstrijd ging lang gelijk op, maar uiteindelijk wist Real Madrid toch met 6-4 aan het langste eind te trekken. De laatste wedstrijd zou dus beslissend zijn voor wie uiteindelijk de winnaar zou worden van deze tweestrijd. Deze werd met maar liefst 6-1 gewonnen door Borussia Dortmund, waardoor die volgende week kunnen gaan strijden in de finale van de Zilver-poule.
In de andere wedstrijd ging tussen Bayern München en Juventus. Hier wist Juventus de 1e wedstrijd maar net aan met 1-0 te winnen. Maar toen was Juventus ook wel warm gedraaid en werd de 2e wedstrijd met 5-0 gewonnen. Vervolgens herpakte Bayern München zich in de 3e wedstrijd, maar Juventus wist deze toch nipt met 3-2 te winnen.

Volgende week gaan we daardoor dit mooie toernooien eindigen met de volgende prachtige wedstrijden:
Manchester City - Ajax (om plek 1 en 2 in de Goud-poule)
Liverpool – Barcelona (om plek 3 en 4 in de Goud-poule)
Juventus – Borussia Dortmund (om plek 1 en 2 in de Zilver-poule)
Real Madrid – Bayern München (om plek 3 en 4 in de Zilver-poule)

Jaarplanning 2022-2023

FC VVC Selectie - Union SV :: Loon op Zand

KNVB Spelregelbewijs 2022

De Rustende Jager

FC VVC ONLINE WEBSHOP

FC VVC Betaalpas

HOOFDSPONSOR FC VVC 1 - 2 - U23 = Loon op Zand

Loon op Zand Sponsor FC VVC 1 en 2

ALGEMEEN JEUGDSPONSOR - Clean Trend b.v.

CleanTrend

SPONSORS SEIZOEN 2021 - 2022

Nieuwe Sponsors 2021-2022

Voetbalschoenen Voetbal Geest

BN CT Reklame

BN Nieuwsbrief

Trainings Schema2021 2022

FC VVC - Kleine Moeite Groot Gebaar

TAKEN MONITOR - INLOGGEN MIJN VVC

Mijn VVC Online Inloggen

Vrijwilligers Aanmelden